Etusivu » Kemira Oyj: AkzoNobelin paperikemikaaliliiketoiminnan oston loppuunsaattaminen siirtyy toiselle vuosineljännekselle 2015

Kemira Oyj: AkzoNobelin paperikemikaaliliiketoiminnan oston loppuunsaattaminen siirtyy toiselle vuosineljännekselle 2015

Kemira Oyj

Kemira Oyj: AkzoNobelin paperikemikaaliliiketoiminnan oston loppuunsaattaminen siirtyy toiselle vuosineljännekselle 2015

Kemira Oyj

Pörssitiedote

23.3.2015 klo 9.00 (CET+1)

Kemira julkisti ostavansa AkzoNobelin paperikemikaaliliiketoiminnan 8.7.2014. Kaupan odotettin toteutuvan vuoden 2015 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana ja siihen on sovellettu sopimuksen edellyttämiä menettelyjä, kuten paikallisten yhteistoimintamenettelyjen käynnistäminen ja joidenkin maiden kilpailuviranomaisten hyväksynnät.

Yrityskauppaan liittyvät yhteistoimintamenettelyt on saatettu loppuun ja kilpailuviranomaisten hyväksynnät on myönnetty, lukuunottamatta Ukrainan kilpailuviranomaisen hyväksyntää. Ukrainan kilpailuviranomaisen hyväksynnän viivästymisen vuoksi kaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2015 toisella vuosineljänneksellä.

Yrityskaupan Ukrainaa koskeva liikevaihto on alle prosentin verran koko yrityskauppaan liittyvästä liikevaihdosta.

Lisätietoja

Kemira Oyj

Tero Huovinen, sijoittajasuhdejohtaja

010 862 1980

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme vesi-, energia- ja raaka-ainetehokkuutta. Keskitymme massa- ja paperi-, öljy- ja kaivosteollisuuteen sekä veden käsittelyyn. Vuonna 2014 Kemiran liikevaihto oli 2,1 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 250. Kemiran osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

www.kemira.fi

 

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-03-23 08:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2015/03/23/Kemira+Oyj+AkzoNobelin+paperikemikaaliliiketoiminnan+oston+loppuunsaattaminen+siirtyy+toiselle+vuosinelj%C3%A4nnekselle+2015+HUG1905296.html