Etusivu » RAMIRENT TOIMITTAA KOKONAISRATKAISUN URBAN ESCAPE STOCKHOLM -HANKKEESEEN – RUOTSIN MIELENKIINTOISIMPAAN RAKENNUSHANKKEESEEN

RAMIRENT TOIMITTAA KOKONAISRATKAISUN URBAN ESCAPE STOCKHOLM -HANKKEESEEN – RUOTSIN MIELENKIINTOISIMPAAN RAKENNUSHANKKEESEEN

Ramirent Oyj

Sijoittajauutiset

RAMIRENT TOIMITTAA KOKONAISRATKAISUN URBAN ESCAPE STOCKHOLM -HANKKEESEEN – RUOTSIN MIELENKIINTOISIMPAAN RAKENNUSHANKKEESEEN

LEHDISTÖTIEDOTE 27.3.2015 klo 10.00

Vantaa, Suomi, 2015-03-27 09:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Ramirent on allekirjoittanut AMF Fastigheter -kiinteistöyhtiön kanssa sopimuksen kokonaisratkaisun toimittamisesta Urban Escape Stockholm –hankkeeseen, joka kattaa koneet ja niihin liittyvät palvelut. Sopimus on voimassa 2014–2018, ja se on arvoltaan noin 40 miljoonaa euroa muodostuen toimituksista AMF Fastigheter sekä muille yhteistyökumppaneille.

Urban Escape Stockholm -hankkeen myötä AMF Fastigheter rakentaa uutta tulevaisuuden urbaania tilaa Hamngatanin, Regeringsgatanin ja Brunkebergstorgin väliseen kortteliin. Hankkeeseen kuuluu viisi rakennusta, neljä katua ja kaksi aukiota. Alueelle rakennetaan kesän 2014 ja kevään 2019 välisenä aikana toimistoja, hotelleja, liiketiloja, ravintoloita, tapaamispaikkoja ja palveluita, jotka lisäävät alueen rakennuspinta-alan nykyisestä 95 000 neliömetristä 130 000 neliömetriin.

Ramirentin projektitiimi vastaa työmaalla muun muassa suunnittelusta ja tarveanalyysista. Hankkeen aikana Ramirent toimittaa turvallisuus- ja työympäristöratkaisuja sekä vastaa hankkeen logistiikan, sähköntoimituksen ja lämmityksen optimoinnista. Lisäksi Ramirent kouluttaa rakennustyöntekijöitä käyttämään koneita turvallisesti. Toimitukseen sisältyy myös nostimet, hissit, rakennustelineet ja putoamissuojat. Työmaalla sijaitsevan toimipisteen kautta mahdollistamme nopeat koneiden toimitukset.

Ramirent Ruotsin toimitusjohtaja Erik Alteryd toteaa: ”Olemme hyvin iloisia AMF Fastigheter -yhtiön kanssa tekemäämme sopimukseen. Ramirentin toimeksianto vastaa hyvin strategista pyrkimystämme tarjota muutakin kuin koneita. 60 vuoden kokemuksemme, laaja konevalikoimamme ja palvelutarjontamme avulla voimme tuottaa asiakkaidemme tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja. Nykyään osallistumme myös rakennustyömaiden turvallisuuden ja energiatehokkuuden suunnitteluun jo varhaisessa vaiheessa. Optimoimme kuljetukset, mikä lyhentää odotusaikoja. Lisäksi tarjoamme koulutusta asiakkaan henkilöstölle. Oikeanlainen ajattelu jo hankkeen alkuvaiheessa parantaa hankkeen laatua ja pienentää odottamattomien tapahtumien mahdollisuutta. Sen vuoksi Ramirent haluaa olla mukana nimenomaan Urban Escapen Stockholm kaltaisissa hankkeissa, joissa asiakas voi keskittyä ydinliiketoimintaansa ja Ramirent takaa, että hankkeen toteuttava työmaa toimii mahdollisimman tehokkaalla ja kestävällä tavalla”.

Ramirentilla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisista hankkeista Ruotsissa esimerkiksi Bolidenin Garpenbergin kaivoksen laajennustöiden yhteydessä.

Ramirentin yhteyshenkilöt: Erik Alteryd, SVP, Ramirent Ruotsi ja Tanska, +46 8 621 29 24

AMF:n yhteyshenkilö:Cecilia Österholm, viestintävastaava, +46 8 696 33 05

Lisätietoja Urban Escape Stockholm -hankkeesta

http://urbanescape.se

https://www.youtube.com/watch?v=Bi-hE_KKpXY

RAMIRENT – MORE THAN MACHINES. Olemme johtava konevuokrauskonserni, joka yhdistää parhaat koneet, palvelun ja osaamisen vuokrausratkaisuiksi jotka yksinkertaistavat liiketoimintaa. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2014 konsernin liikevaihto oli 614 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 600 työntekijää 302 toimipaikassa 10 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsinki Oy:ssä.

AMF Fastigheter kuuluu Ruotsin suurimpiin kiinteistöyhtiöihin. Yhtiöllä on 40 toimisto- ja liikekiinteistöä ja noin 90 työntekijää. Suurin osa kiinteistöistä sijaitsee Tukholman keskustan alueella. Yhtiön päätarkoituksena on tarjota tasainen tuotto AMF-eläkeyhtiön neljälle miljoonalle eläkesäästäjälle. Omistamme, kehitämme ja hallinnoimme kiinteistöjä tulevaisuutta ajatellen.

JAKELU: NASDAQ OMX Helsinki, tärkeimmät tiedotusvälineet, www.ramirent.com

Jätä kommentti