Etusivu » ASIAKASTIETO GROUP LISTAUTUU NASDAQ HELSINKIIN

ASIAKASTIETO GROUP LISTAUTUU NASDAQ HELSINKIIN

Nasdaq Nordic

Sijoittajauutiset

ASIAKASTIETO GROUP LISTAUTUU NASDAQ HELSINKIIN

Helsinki, 27.3.2015 – Kaupankäynti Asiakastieto Group Oyj:n (kaupankäyntitunnus: ATG1V) osakkeilla alkoi tänään Nasdaq Helsingin prelistalla. Asiakastieto kuuluu markkina-arvoltaan keskisuuriin yhtiöihin (mid cap) ja sen toimialaluokitus on Rahoitus. Yhtiön osake siirtyy Nasdaq Helsingin pörssilistalle arviolta 31.3.2015.

Asiakastieto on yksi Suomen johtavista yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Yhtiön tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Yhtiö on näkemyksensä mukaan Suomessa markkinajohtaja luottotietopalveluissa liikevaihdolla mitattuna. Yhtiö toimii lisäksi yritys- ja kuluttajatietopalveluiden sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalveluiden markkinoilla Suomessa. Vuonna 2014 yhtiön liikevaihto oli 41,4 miljoonaa euroa ja oikaistu liikevoitto oli 18,6 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteessa www.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group Oyj:n toimitusjohtaja Jukka Ruuska kommentoi: ”Tämä on tärkeä merkkipaalu Asiakastiedolle. Pörssilistauksen myötä pystymme lisäämään strategista joustovaraamme, saamme pääsyn pääomamarkkinoille, ja edelleen kasvatamme Asiakastiedon ja brändimme tunnettuutta. Vahvan markkina-asemamme, pitkien asiakassuhteidemme, ja vahvojen palvelukehitysnäyttöjemme myötä uskomme että meillä on hyvät edellytykset edelleen luoda omistaja-arvoa nykyisille ja uusille osakkeenomistajillemme”.

“On ilo toivottaa Asiakastieto tervetulleeksi Helsingin pörssiin. Haluamme tukea Asiakastietoa sen kasvussa ja samalla tarjota sille päämarkkinan tuomaa lisänäkyvyyttä ja tunnettuutta sijoittajien parissa”, sanoo Nasdaq Helsingin varatoimitusjohtaja Henrik Husman.

Nasdaqin pohjoismaisten pörssien listautumisista vastaava johtaja Adam Kostyál sanoi: “Olemme hyvin tyytyväisiä listautumismarkkinoiden vahvaan kehitykseen Nasdaqin pohjoismaisilla markkinoilla*, jossa Asiakastiedon listautuminen on jo kahdeskymmenes listautuminen tänä vuonna.”

*Pörssilista ja First North -markkinapaikka: Nasdaq Copenhagen, Nasdaq Helsinki, Nasdaq Iceland ja Nasdaq Stockholm.

Nasdaq-konserni

Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) on johtava kaupankäynti-, selvitys-, pörssiteknologia-, arvopapereiden listaus-, markkinainformaatio- ja listayhtiöpalveluiden tarjoaja kuudella mantereella. Nasdaqin monipuolinen tuotevalikoima mahdollistaa asiakkaiden luotettavan liiketoimintavision suunnittelun, optimoinnin ja toteutuksen. Nasdaq toteuttaa tämän vahvalla teknologiaosaamisellaan, jonka avulla yhtiöiden toimintaan voidaan tuoda läpinäkyvyyttä ja pääomamarkkinoilla toimimiseen tarvittavaa tietoa. Maailman ensimmäisen elektronisen pörssimarkkinan kehittäjän teknologiaa käytetään yli 70 pörssin toiminnassa 50 eri maassa, ja joka kymmenes pörssikauppa maailmassa toteutetaan Nasdaqin teknologialla. Nasdaqiin kuuluviin pörsseihin on listautunut yli 3 500 yhtiötä, joiden yhteenlaskettu markkina-arvo on yli 9,1 biljoonaa dollaria. Nasdaqilla on yli 10 000 yritysasiakasta. Nasdaq Copenhagen, Nasdaq Helsinki, Nasdaq Iceland, Nasdaq Riga, Nasdaq Stockholm, Nasdaq Tallin, Nasdaq Vilnius, Nasdaq Clearing ja Nasdaq Broker Services ovat tuotemerkkejä vastaaville säänneltyjä markkinoita edustaville yhtiöille, joita ovat Nasdaq Copenhagen A/S, Nasdaq OMX Helsinki Oy, Nasdaq OMX Iceland Hf., Nasdaq OMX Riga AS, Nasdaq OMX Stockholm AB, Nasdaq OMX Tallinn AS, AB Nasdaq OMX Vilnius, Nasdaq OMX Clearing AB ja Nasdaq OMX Broker Services AB. Nasdaq Baltic edustaa Nasdaqin yhteistä tarjontaa Tallinnassa, Riiassa ja Vilnassa. Lisätietoa Nasdaqista löytyy osoitteesta http://nasdaq.com/ambition or http://business.nasdaq.com.

Cautionary Note Regarding Forward-Looking Statements

Information set forth in this communication contains forward-looking statements that involve a number of risks and uncertainties. Nasdaq cautions readers that any forward-looking information is not a guarantee of future performance and that actual results could differ materially from those contained in the forward-looking information. Such forward-looking statements include, but are not limited to, statements about our capital return initiatives. Forward-looking statements involve a number of risks, uncertainties or other factors beyond Nasdaq’s control. These factors include, but are not limited to, Nasdaq’s ability to implement its strategic initiatives, economic, political and market conditions and fluctuations, government and industry regulation, interest rate risk, U.S. and global competition, and other factors detailed in Nasdaq’s filings with the U.S. Securities and Exchange Commission, including its annual reports on Form 10-K and quarterly reports on Form 10-Q. Nasdaq undertakes no obligation to publicly update any forward-looking statement, whether as a result of new information, future events or otherwise.

LISÄTIETOJA:

Maarit Bystedt

p. (09) 6166 7274

maarit.bystedt@nasdaq.com

Jätä kommentti