Etusivu » Outokummun hallituksen järjestäytymiskokouksen päätöksiä

Outokummun hallituksen järjestäytymiskokouksen päätöksiä

Outokummun hallituksen järjestäytymiskokouksen päätöksiä

OUTOKUMPU OYJ

PÖRSSITIEDOTE

26.3.2015 klo 17.50

Outokumpu Oyj:n hallitus on tänään järjestäytymiskokouksessaan asettanut keskuudestaan kaksi pysyvää valiokuntaa, tarkastusvaliokunnan ja palkitsemisvaliokunnan.

Hallituksen tarkastusvaliokunnan jäseniksi valittiin Olli Vaartimo (puheenjohtaja), Markus Akermann, Heikki Malinen ja Saila Miettinen-Lähde.

Hallituksen palkitsemisvaliokunnan jäseniksi valittiin Jorma Ollila (puheenjohtaja), Roberto Gualdoni, Stig Gustavson ja Elisabeth Nilsson.

Lisätietoja:

Sijoittajat: Johanna Henttonen, puh. (09) 421 3804, matkapuh. 040 530 0778

Media: Saara Tahvanainen, puh. 040 589 0223

Outokumpu Oyj

Outokumpu on ruostumattoman teräksen markkinajohtaja maailmassa. Valmistamme edistyksellisiä materiaaleja, jotka ovat tehokkaita, kestäviä ja kierrätettäviä ja auttavat siten rakentamaan maailmaa, joka kestää ikuisesti. Sata vuotta sitten keksitty ruostumaton teräs on ihanteellinen materiaali kestäviin ratkaisuihin vaativissa käyttökohteissa aina ruokailu- ja sairaalavälineistä siltoihin ja energialaitoksiin: se on 100-prosenttisen kierrätettävä, korroosionkestävä, hygieeninen ja vahva materiaali, jota ei tarvitse huoltaa. Outokummun palveluksessa on yli 12 000 ammattilaista yli 30 maassa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osake on listattu Nasdaq Helsingissä. www.outokumpu.fi

Jätä kommentti