Etusivu » Nexstim Oyj (”Nexstim” tai ”Yhtiö”) Muutos hallituskokoonpanossa

Nexstim Oyj (”Nexstim” tai ”Yhtiö”) Muutos hallituskokoonpanossa

Nexstim Oyj

Nexstim Oyj (”Nexstim” tai ”Yhtiö”) Muutos hallituskokoonpanossa

 

Helsinki, 25. maaliskuuta 2015, klo 8.00

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) on lääkintälaitteita kehittävä ja tuottava teknologiayritys, joka pyrkii parantamaan aivohalvauspotilaiden kuntoutusta kallon ulkopuolisella aivostimulaatiolla. Yhtiö ilmoittaa, että Tim Irish on joutunut jättämään hallituksen puheenjohtajuuden eturistiriidan vuoksi, joka liittyy tällä hetkellä käynnissä olevaan prosessiin hänen nimittämisekseen Ison-Britannian terveydenhuollon ja kliinisen osaamisen kehitysinstituutin (National Institute of Health and Care Excellence, NICE) hallituksen jäseneksi. Hallitusta johtaa varsinaiseen yhtiökokoukseen asti varapuheenjohtaja Olli Riikkala. 

Tim Irish kommentoi ilmoitusta seuraavasti:”Nexstim on kehittänyt erittäin mielenkiintoisen aivostimulaatioteknologian, jolla saattaa olla erittäin tärkeä merkitys erityisesti aivohalvauspotilaiden hoidossa. Yhtiö on äskettäin toteuttanut onnistuneen listautumisantinsa, ja vahvan johtoryhmänsä ansiosta uskon sen olevan matkalla kohti kaupallista menestystä tärkeän vaiheen III tutkimuksen ollessa käynnissä. Työskentely Suomen tiimin kanssa on ollut erittäin antoisaa, ja mielestäni yhtiön asema on tällä hetkellä vahva sekä potilaiden että osakkeenomistajien näkökulmasta.”

Nexstimin varapuheenjohtaja Olli Riikkala toteaa: ”Tim Irish on antanut arvokkaan panoksen Nexstimiin ohjatessaan yhtiön sen tämänhetkiseen kehitysvaiheeseen. Kiitämme häntä kuluneiden kolmen vuoden aikana tehdystä työstä ja toivotamme hänelle menestystä tulevaisuudessa.”

NEXSTIM OYJ

Toimitusjohtaja Janne Huhtala

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Nexstim                                                                                                                       +358 (0)40 8615046

Janne Huhtala, toimitusjohtaja                                                                      janne.huhtala@nexstim.com

UB Capital Oy (sertifioitu neuvonantaja)                                                                      +358 (0)9 2538 0225

Consilium Strategic Communications                                                                           +44 (0)20 3709 5700

Mary-Jane Elliott / Ivar Milligan                                                                 nexstim@consilium-comms.com

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on Suomessa vuonna 2000 perustettu lääkintälaitteita kehittävä ja tuottava teknologiayritys, joka pyrkii parantamaan aivohalvauspotilaiden kuntoutusta. Nexstim on ensimmäisenä hyödyntänyt teknologiaansa aivojen diagnosoinnissa NBS (Navigated Brain Stimulation) -järjestelmän avulla. Se on ensimmäinen ja ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoivaan kallon läpäisevään magneettiseen stimulaatioon (nTMS) perustuva järjestelmä aivojen puhealueiden ja liikeaivokuoren leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Yhtiö on kehittänyt samalle teknologia-alustalle laitteen nimeltä Navigated Brain Therapy (NBT®, navigoitu aivoterapia) aivohalvauspotilaiden hoitoon. Vuoden 2014 alkupuoliskolla Nexstim käynnisti kaksivuotisen vaiheen III avaintutkimuksen 12 paikkakunnalla Yhdysvalloissa tavoitteenaan osoittaa NBT®-laitteiston teho ja saada FDA:n myynti- ja markkinointilupa sen käytölle akuutin vaiheen jälkeisessä aivohalvauskuntoutuksessa Yhdysvalloissa. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Finlandin ja Nasdaq First North Swedenin markkinapaikoilla. Lisätietoja on verkkosivulla www.nexstim.com.

 

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-03-25 07:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2015/03/25/Nexstim+Oyj+Nexstim+tai+Yhti%C3%B6+Muutos+hallituskokoonpanossa+HUG1905963.html