Etusivu » Taaleritehtaan väliaikaiset B-osakkeet yhdistetty B-sarjan osakkeiden kanssa

Taaleritehtaan väliaikaiset B-osakkeet yhdistetty B-sarjan osakkeiden kanssaTaaleritehtaan väliaikaiset B-osakkeet yhdistetty B-sarjan osakkeiden kanssa

Julkaistu: 2015-03-25 07:58:14 CET
Taaleritehdas Oyj

Yhtiötiedote

Taaleritehtaan väliaikaiset B-osakkeet yhdistetty B-sarjan osakkeiden kanssa

Helsinki, 2015-03-25 07:58 CET (GLOBE NEWSWIRE) —

Taaleritehdas Oyj:n osakeannissa laskettiin liikkeelle 3 200 000 uutta B-osaketta. Antiosakkeet merkittiin kaupparekisteriin 13.3.2015 ja antiosakkeiden kaupankäynti OMX Helsinki First North markkinapaikalla alkoi 16.3.2015 erilajisina osakkeina kaupankäyntitunnuksella TAALBN0115.

Antiosakkeet on yhdistetty eilen 24.3.2015 kaupankäynnin päätyttyä yhtiön liikkeeseen laskemien ja kaupankäynnin kohteena olevien yhtiön B-sarjan osakkeiden kanssa. Antiosakkeiden osinko-oikeudet ovat nyt tulleet yhteneviksi yhtiön muiden B-sarjan osakkeiden kanssa.

Taaleritehdas Oyj

Juhani Elomaa

toimitusjohtaja

Taaleritehdas Oyj

puh. 040-7789020

www.taaleritehdas.fi

Hyväksytty Neuvonantaja: Merasco Oy, puh. 09 6129 670


Taaleritehdas lyhyesti

Taaleritehdas on finanssiryhmä, joka on listattu First North Finland- markkinapaikalle NASDAQ OMX:n ylläpitämään Helsingin pörssiin. Taaleritehdas keskittyy yksityishenkilöiden kokonaisvaltaiseen yksityispankkiiripalveluun ja instituutioasiakkaiden omaisuudenhoitoon. Taaleritehtaalla on lisäksi pääomarahastotoimintaa, rahoitusyhtiötoimintaa sekä omaa sijoitustoimintaa. Taaleritehdas-konserni koostuu emoyhtiö Taaleritehdas Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleritehtaan Varainhoito Oy:stä, Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy:stä, Taaleritehtaan rahoitusyhtiö Lainaamo Oy:stä sekä Taaleritehtaan sijoitusyhtiö Taaleritehtaan Sijoitustehdas Oy:stä. Lisäksi Taaleritehtaalla on fyysistä kultaa tarjoava Kultataaleri Oy, yritysvakuutusten kilpailutusta tarjoava Vakuutusvahti Oy sekä vero- ja lainopillista neuvontaa tarjoava Taaleritehtaan Holvi Oy. Taaleritehdas on myös aloittanut varainhoitopalveluiden tarjonnan Turkissa. Ryhmässä on yli 150 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa. Taaleritehdas on yrittäjävetoinen kasvuyritys. Taaleritehtaalla on hoidettavia varoja 3,4 miljardia euroa ja asiakkaita 3000 joulukuun 2014 lopussa. Taaleritehtaan toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: www.taaleritehdas.fi

Taaleritehdas myös Twitterissä

Juhani Elomaa, toimitusjohtaja, Taaleritehdas Oyj, puh. 0407789020

Eeva-Kaisa Tarkkonen, viestintäpäällikkö, Taaleritehdas Oyj, puh. 046-8787666


Viestin lähettäjä GlobeNewswire, www.globenewswire.com – a Nasdaq company