Etusivu » KONE toimittaa laitteita liikerakennukseen Hefeissä, Anhuin provinsissa Kiinassa

KONE toimittaa laitteita liikerakennukseen Hefeissä, Anhuin provinsissa Kiinassa

KONE Corporation

KONE toimittaa laitteita liikerakennukseen Hefeissä, Anhuin provinsissa Kiinassa

KONE Oyj, lehdistötiedote, 25.3.2015

KONE toimittaa 64 hissiä ja liukuporrasta Gaosu Binhu Time Square -liikerakennukseen, joka sijaitsee Hefein kaupungissa Anhuin provinssissa Itä-Kiinassa.

Gaosu Binhu Time Square koostuu 238 metriä korkeasta 54-kerroksisesta ja 180 metriä korkeasta 41-kerroksisesta tornista, ja sen kokonaisrakennus-ala on 230 000 neliömetriä. Kohteen on määrä valmistua vuonna 2017 ja siihen tulee saman katon alle toimistoja, hotelli ja ostoskeskus. Gaosu Binhu Time Squaren rakennuttaja on Anhui Highway Real Estate Co, Ltd.

KONE toimittaa kohteeseen 40 KONE MiniSpace(TM) -hissiä, neljä KONE MonoSpace® -hissiä, 20 KONE TravelMaster(TM) -liukuporrasta ja KONE E-Link(TM) -valvontajärjestelmän. Ne varmistavat, että ostoksilla kävijät, hotellivieraat ja toimistotyöntekijät voivat liikkua rakennuksessa sujuvasti ja tehokkaasti varsinkin ruuhka-aikoina.

”Meille on kunnia, että voitimme tämän projektin. Olemme sitoutuneet toimittamaan rakennukseen parhaat People Flow -ratkaisut varmistaaksemme, että liikkuminen Gaosu Binhu Time Squaressa on mahdollisimman sujuvaa”, sanoo KONEen Kiinan aluejohtaja William B. Johnson.

Tilaus kirjattiin vuoden 2014 viimeiselle neljännekselle.

Aikaisemmin osoitteessa www.kone.com/tiedotteet julkaistuja lehdistötiedotteita:

24.3.2015: KONE toimittaa laitteita liike- ja asuinkeskukseen Hangzhoussa Zhejiangin provinssissa Kiinassa

15.12.2014: KONE toimittaa älykkäitä People Flow -ratkaisuja korkeisiin toimistorakennuksiin Hunanin provinssissa Kiinassa

24.03.2014: KONE toimittaa hissit Zhonghai International Centeriin Chengduun Sichuanin provinssissa Kiinassa

Lisätietoja:

Liisa Kivelä, ulkoisen viestinnän johtaja, KONE Oyj, puh. 0204 75 4330, media@kone.com

KONE yrityksenä

KONE on yksi maailman johtavista hissi- ja liukuporrasyhtiöistä. Tavoitteenamme on tarjota paras käyttäjäkokemus kehittämällä ja toimittamalla ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten liikkumisen rakennuksissa sujuvasti, turvallisesti, mukavasti ja viivytyksettä yhä enemmän kaupungistuvassa ympäristössä. KONE tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä hissejä, liukuportaita, automaattiovia ja integroituja ratkaisuja parantamaan käyttäjäkokemusta rakennuksissa ja niiden välillä. KONEen palvelut kattavat rakennuksen koko elinkaaren, alkaen suunnittelupalveluista aina laitteiden huoltoon, korjauksiin ja modernisointiin. Vuonna 2014 KONEen liikevaihto oli 7,3 miljardia euroa ja vuoden 2014 lopulla henkilöstömäärä oli yli 47 000. Yhtiön B-sarjan osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

www.kone.com

This content was originally distributed by GlobeNewswire on 2015-03-25 07:00 CET

© Hugin BV.

Permalink: /2015/03/25/KONE+toimittaa+laitteita+liikerakennukseen+Hefeiss%C3%A4+Anhuin+provinsissa+Kiinassa+HUG1905864.html