Etusivu » IXONOS: TREMOKO OY AB:N IXONOS OYJ:N OSAKKEISTA JA OPTIO-OIKEUKSISTA TEKEMÄN PAKOLLISEN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN LOPULLINEN TULOS

IXONOS: TREMOKO OY AB:N IXONOS OYJ:N OSAKKEISTA JA OPTIO-OIKEUKSISTA TEKEMÄN PAKOLLISEN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN LOPULLINEN TULOS

Ixonos

Pörssitiedote

IXONOS: TREMOKO OY AB:N IXONOS OYJ:N OSAKKEISTA JA OPTIO-OIKEUKSISTA TEKEMÄN PAKOLLISEN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN LOPULLINEN TULOS

Helsinki, Suomi, 2015-03-26 17:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) — Ixonos Oyj Pörssitiedote 26.03.2015 klo 18:30

IXONOS: TREMOKO OY AB:N IXONOS OYJ:N OSAKKEISTA JA OPTIO-OIKEUKSISTA TEKEMÄN PAKOLLISEN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN LOPULLINEN TULOS

Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi, suoraan tai epäsuorasti, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Kiinassa, Hongkongissa, Singaporessa tai Japanissa tai missään muussa maassa, missä levittäminen tai julkistaminen olisi lainvastaista.

Tremoko Oy Ab:n Ixonos Oyj:n (”Yhtiö” tai ”Ixonos”) osakkeita (”Osakkeita”) ja Osakkeisiin oikeuttavia optio-oikeuksia (”Optio”), jotka eivät ole Yhtiön tai sen tytäryhtiöiden tai jo Tremoko Oy Ab:n omistuksessa, tekemän pakollisen julkisen ostotarjouksen (”Ostotarjous”) tarjousaika päättyi 24.3.2015. Ennen tarjousajan alkua Tremoko Oy Ab omisti yhteensä 145 678 088 Ixonosin Osaketta ja Tremoko Oy Ab:n omistus- ja ääniosuus oli siten yhteensä noin 71,8 prosenttia Ixonosin kaikista Osakkeista ja äänistä.

Tremoko Oy Ab tiedotti Ostotarjouksen alustavasta tuloksesta eilen 25.3.2015, jonka jälkeen Yhtiö julkaisi oman tiedotteensa alustavasta tuloksesta. Tremoko Oy Ab:n Ostotarjouksen lopullisen tuloksen mukaan Ostotarjouksen tarjousaikana tarjotut 20 454 656 Osaketta edustavat noin 10,1 prosenttia kaikista Ixonosin osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänistä. Tremoko Oy Ab:n omistusosuus Ixonos Oyj:n osakkeista ja äänistä on ostotarjouksessa hyväksyttyjen Osakkeiden toteuttamiskauppojen jälkeen näin ollen yhteensä 166 132 744 Osaketta eli noin 81,8 prosenttia.

Lisäksi Ostotarjouksessa on tarjottu yhteensä 1 540 000 Optiota. Ostotarjouksessa hyväksyttyjen Optioiden toteuttamiskauppojen jälkeen Tremoko Oy Ab:llä on käyttämällä mainitut Optiot Ixonosin Osakkeiden merkintään mahdollisuus nostaa omistuksensa yhteensä noin 82,0 prosenttiin Ixonosin kaikista Osakkeista ja äänistä.

Niiden Ixonosin Osakkeiden, joiden osalta Ostotarjous on Ostotarjouksen ehtojen mukaisesti pätevästi hyväksytty eikä hyväksyntää ole pätevästi peruutettu, myynti toteutetaan arviolta 30.3.2015 (”Toteutuspäivä”). Osakkeiden kaupat selvitetään arviolta toisena (2.) yllä mainittua Toteutuspäivää seuraavana pankkipäivänä (”Selvityspäivä”). Ensimmäinen mahdollinen Selvityspäivä on 1.4.2015. Osakkeiden Tarjoushinta maksetaan Selvityspäivänä osakkeenomistajan arvo-osuustilin hoitotilille tai niiden osakkeenomistajien osalta, joiden omistus on hallintarekisteröity, hyväksymislomakkeessa määritellylle pankkitilille. Mikäli osakkeenomistajan pankkitili on eri rahalaitoksessa kuin hänen arvo-osuustilinsä, Osakkeiden tarjoushinta maksetaan osakkeenomistajan pankkitilille rahalaitosten välisen maksuliikenteen aikataulun mukaisesti siten, että se on osakkeenomistajan pankkitilillä arviolta kahden (2) pankkipäivän kuluttua Selvityspäivästä.

Optioiden kaupat toteutetaan Selvityspäivänä. Optioiden kaupat toteutetaan siten, että maksettuaan Optioiden tarjoushinnat UB Securities Oy ilmoittaa kaupan toteutumisesta Ixonosille, joka ylläpitää Optioita koskevaa omistajaluetteloa. Optioiden tarjoushinnat maksetaan Selvityspäivänä optionhaltijan hyväksymislomakkeessa ilmoittamalle pankkitilille. Optioiden tarjoushinnat maksetaan optionhaltijan pankkitilille rahalaitosten välisen maksuliikenteen aikataulun mukaisesti siten, että se on optionhaltijan pankkitilillä arviolta viimeistään kahden (2) pankkipäivän kuluttua Selvityspäivästä.

IXONOS OYJ

Esa Harju

CEO

Lisätietoja antaa:

Ixonos Oyj, Esa Harju, CEO, tel. +358 40 844 3367, esa.harju@ixonos.com

Ixonos Oyj, Mikael Nyberg, CFO, tel. +358 40 501 4401, mikael.nyberg@ixonos.com

Distribution:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.ixonos.com

Jätä kommentti