Etusivu » Etteplan Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokouksen päätöksiä

Etteplan Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokouksen päätöksiä

Etteplan Oyj

Pörssitiedote

Etteplan Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokouksen päätöksiä

ETTEPLAN OYJ, PÖRSSITIEDOTE, 27.3.2015, KLO 15.30


ETTEPLAN OYJ:N HALLITUKSEN JÄRJESTÄYMISKOKOUKSEN PÄÄTÖKSIÄ

Etteplan Oyj:n varsinainen yhtiökokous 27.3.2015 valitsi hallituksen jäseniksi uudelleen Robert Ingmanin, Patrick von Essenin, Pertti Nupposen, Teuvo Rintamäen ja Leena Saarisen. Lisäksi yhtiön uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin Matti Huttunen.

Etteplan Oyj:n hallitus on yhtiökokouksen jälkeisessä hallituksen järjestäytymiskokouksessa valinnut yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi Robert Ingmanin.

Etteplan Oyj:n nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Leena Saarinen sekä jäseniksi Robert Ingman ja Pertti Nupponen.

Hallitus on järjestäytymiskokouksessaan arvioinut jäsentensä riippumattomuuden Suomen listayhtiöiden hallintokoodin mukaisesti. Hallitus on todennut, että kaikki hallituksen jäsenet ovat yhtiöstä riippumattomia. Patrick von Essen, Matti Huttunen, Pertti Nupponen, Teuvo Rintamäki ja Leena Saarinen ovat merkittävistä osakkeenomistajista riippumattomia hallituksen jäseniä.

Vantaalla 27. maaliskuuta 2015

Etteplan Oyj

Hallitus


Lisätiedot:

toimitusjohtaja Juha Näkki, puh. 0400 606 372


JAKELU:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.etteplan.com


Etteplan tuottaa suunnittelupalveluita ja teknisen dokumentoinnin ratkaisuja maailman johtaville valmistavan teollisuuden yrityksille. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa.

Vuonna 2014 Etteplanin liikevaihto oli 131,9 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on lähes

1 900 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa ja Kiinassa. Etteplan on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETT1V.

Jätä kommentti