Etusivu » Heeros Oyj: Taloudellisen tiedottamisen muutos – Liiketoimintakatsaus tammi-maaliskuu 2022 aikaistuu

Heeros Oyj: Taloudellisen tiedottamisen muutos – Liiketoimintakatsaus tammi-maaliskuu 2022 aikaistuu

HEEROS OYJ Yhtiötiedote 25.3.2022 klo 13.35

Taloudellisen tiedottamisen muutos – Liiketoimintakatsaus tammi-maaliskuu 2022 aikaistuu

Heeros Oyj julkistaa liiketoimintakatsauksen ajalta tammi-maaliskuu 2022 aiemmin tiedotettua aikaisemmin. Tiedotteen uusi julkistusaikataulu on 21.4.2022. Aiemmin tiedotettu julkistusaikataulu oli 22.4.2022.

Liiketoimintakatsaus tulee sisältämään vuosineljännestä koskevan liikevaihdon, EBITDA-kannattavuuden ja toimitusjohtajan katsauksen. Kyseessä ei ole IAS 34 -standardin mukainen osavuosikatsaus. Liiketoimintakatsaus on tilintarkastamaton.

Heeros Oyj noudattaa 30 päivän hiljaista jaksoa ja suljettua ikkunaa ennen tulosjulkistusta.

Lisätietoja:

Heeros Oyj,

toimitusjohtaja Mikko Pilkama, puhelin 040 828 3717

Sähköposti: mikko.pilkama@heeros.com

Hyväksytty neuvonantaja: Aktia Alexander Corporate Finance Oy, puhelin 050 520 4098

Jakelu:

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.heeros.com/sijoittajille

Taloushallinnon pilvipalveluiden edelläkävijänä Heeroksen missiona on rakentaa helppoa ja sujuvaa taloushallinnon tulevaisuutta. Heeros perustettiin vuonna 2000 ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella HEEROS. www.heeros.fi