Etusivu » Uponorin palkitsemispolitiikka on julkaistu

Uponorin palkitsemispolitiikka on julkaistu

Uponor Oyj Pörssitiedote 22.2.2022 15:00

Uponorin palkitsemispolitiikka on julkaistu

Uponorin toimielinten palkitsemispolitiikka on julkaistu. Politiikka esitellään yhtiökokoukselle, joka järjestetään 15.3.2022. Julkaistu politiikka on tämän tiedotteen liitteenä ja luettavissa myös yhtiön verkkosivuilla osoitteessa uponorgroup.com.

Uponor Oyj
Susanna Inkinen
Viestintä- ja yritysvastuujohtaja
Puh. 020 129 2081

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Tiedotusvälineet
www.uponorgroup.com

Uponor lyhyesti
Uponor kehittää veteen liittyviä ratkaisuja tulevien sukupolvien parhaaksi. Tuotteemme ja palvelumme turvalliseen vedenjakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan mahdollistavat kestävämmän elinympäristön. Autamme asiakkaitamme asunto-, liike- ja julkisessa rakentamisessa, teollisuudessa, kunnissa sekä vesi- ja voimalaitoksissa työskentelemään nopeammin ja tehokkaammin. Uponorin palveluksessa on noin 3 900 ammattilaista 26 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2021 Uponorin liikevaihto oli noin 1,3 miljardia euroa. Uponor Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.uponorgroup.com