Etusivu » Talenom ostaa Peräseinäjoen Tilipalvelu Oy:n liiketoiminnan

Talenom ostaa Peräseinäjoen Tilipalvelu Oy:n liiketoiminnan

Talenom ostaa Peräseinäjoen Tilipalvelu Oy:n liiketoiminnan

| Source:

Talenom Oyj

Talenom Oyj

Helsinki, FINLAND

Finnish
English

Talenom Oyj
Lehdistötiedote 2.11.2021 kello 10.00

Talenom ostaa Peräseinäjoen Tilipalvelu Oy:n liiketoiminnan

Talenom Oyj on sopinut 1.11.2021 ostavansa Peräseinäjoella sijaitsevan Peräseinäjoen Tilipalvelu Oy:n liiketoiminnan. Liiketoiminta siirtyi Talenomille 1.11.2021 alkaen.

Talenomille siirtyvä liikevaihto ostetusta liiketoiminnasta on vuositasolla noin 0,2 miljoonaa euroa. Liiketoimintakaupalla ei ole lyhyellä aikavälillä merkittävää vaikutusta Talenomin taloudelliseen asemaan tai tulevaisuuden näkymiin.

Peräseinäjoen Tilipalvelu Oy:n henkilöstö sekä yrittäjä Jari Pärnänen (yhteensä neljä henkeä) jatkavat kaupan jälkeen Talenomin palveluksessa. Yhtiön toiminta jatkuu sen nykyisissä toimitiloissa Peräseinäjoella.

Talenom yhdistää ainutlaatuisella tavalla ohjelmistokehityksen ja tilitoimistoalan osaamisen. Yhtiön tavoitteena on kasvaa sekä orgaanisesti että yritysostoin Suomessa ja Euroopassa.

Lisätietoja:
Otto-Pekka Huhtala
toimitusjohtaja, Talenom Oyj
040 703 8554
otto-pekka.huhtala@talenom.fi

Talenom on vuonna 1972 perustettu ketterä ja edistyksellinen tilitoimisto. Liiketoiminta-ajatuksemme on yrittäjien arjen helpottaminen markkinoiden helppokäyttöisimmillä sähköisillä työkaluilla sekä pitkälle automatisoiduilla palveluilla. Kattavien tilitoimistopalvelujen lisäksi tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa monipuolisilla asiantuntijapalveluilla sekä rahoitus- ja pankkipalveluilla. Visionamme on tarjota ylivoimaiset tilitoimisto- ja pankkipalvelut pk-yrityksille.

Talenomin kasvuhistoria on ollut vahva – liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu oli noin 15,5 % vuosina 2005–2020. Talenomin palveluksessa oli vuoden 2020 lopussa 912 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa yhteensä 47 toimipisteessä. Talenomin osake on listattu Nasdaq Helsingin päämarkkinalla. Lue lisää: sijoittajat.talenom.fi

Alkuperäinen artikkeli