Etusivu » Kasvusijoitusyhtiö Springvest selvittää listautumista Nasdaq First North -markkinapaikalle

Kasvusijoitusyhtiö Springvest selvittää listautumista Nasdaq First North -markkinapaikalle

Springvest Oy (”Springvest” tai ”Yhtiö”) selvittää listautumista (”Listautuminen”) ja osakkeidensa (”Osakkeet”) hakemista kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Mahdollinen Listautuminen toteutettaisiin niin sanottuna teknisenä listautumisena, eli sen yhteydessä ei suunnitella järjestettävän osakeantia tai -myyntiä. Tavoitteena on, että Listautuminen voitaisiin toteuttaa loppuvuoden 2021 aikana. Yhtiö päättää ja tulee tiedottamaan mahdollisen Listautumisen toteutuksesta ja tarkemmasta ajoituksesta myöhemmin.Alkuperäinen tiedote