Etusivu » Gofore Oyj: Gofore nimittää Ville Hurnosen yritysjärjestelyistä vastaavaksi johtajaksi

Gofore Oyj: Gofore nimittää Ville Hurnosen yritysjärjestelyistä vastaavaksi johtajaksi

Gofore Oyj: Gofore nimittää Ville Hurnosen yritysjärjestelyistä vastaavaksi johtajaksi

| Source:

Gofore Oyj

Gofore Oyj

Tampere, FINLAND

English
Finnish

GOFORE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 2.11.2021 KLO 09.40

Gofore nimittää Ville Hurnosen yritysjärjestelyistä vastaavaksi johtajaksi

Digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys Gofore Oyj on nimittänyt Ville Hurnosen (48) yritysjärjestelyistä vastaavaksi johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän siirtyy Goforelle Netwheels Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä ja aloittaa tehtävässään 4.12.2021. Nimityksellä Gofore vahvistaa kasvustrategiansa toteuttamista ja tavoitettaan kasvaa yritysjärjestelyillä.

Ville Hurnosella (KTM, tekn. yo.) on vahvaa kokemusta IT-alalta toimitusjohtajan, myynti- ja liiketoimintajohtajan sekä konsultin tehtävistä. Ennen Goforelle siirtymistään Hurnonen johti kahdeksan vuoden ajan Sanoma-konserniin kuuluvaa SaaS-yhtiö Netwheels Oy:tä. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Appelsiini Finland Oy:ssä, Elisa Oyj:ssä, Enfo Oyj:ssä ja Capnova Oy:ssä. Tällä hetkellä Hurnonen toimii myös perustamassaan Binary Design Agency Oy:ssä ja on Plantui Oy:n hallituksen jäsen.

”Toivotan Villen lämpimästi tervetulleeksi Goforelle ja johtoryhmään. Olemme toteuttaneet kuusi yritysostoa vuodesta 2017, ja niistä jokainen on vaikuttanut olennaisesti siihen, mitä Gofore on tänään. Olemme mielestäni hienosti onnistuneet luomaan arvoa niin asiakkaille, omistajille kuin goforelaisille lisäämällä osaamistamme digitaalisen transformaation eri osa-alueilla. Tällä polulla jatkamme strategiamme mukaisesti ja on hienoa saada IT-alalta laajasti kokemusta kerännyt Ville mukaan tiimimme”, sanoo toimitusjohtaja Mikael Nylund.

Gofore tavoittelee kasvustrategiansa mukaisesti yli 20 prosentin vuotuista liikevaihdon kasvua, josta noin puolet odotetaan toteutuvan yritysostojen kautta. Yritysostoilla ja integraatioilla pyritään tukemaan kasvua niin Suomessa kuin kansainvälisesti, erityisesti Saksassa, jossa Goforella on paikallista liiketoimintaa. Hurnosen vastuualueeseen kuuluu yritysjärjestelytoiminto molemmissa maantieteellisissä kohdealueissa sekä Gofore-konsernin alustapalvelujen ja integraatiokyvykkyyden kehittäminen.

”Olen erittäin innostunut uudesta tehtävästäni Goforella. On hienoa päästä tukemaan ainutlaatuisen yhtiön kasvua ja kansainvälistymistä. Uskon, että pystyn pitkällä ja monipuolisella IT-alan kokemuksellani auttamaan yhtiötä toteuttamaan onnistuneita yritysostoja ja integraatioita. Goforessa minua kiehtoo ihmislähtöisen ja eettisen digitaalisen tulevaisuuden rakentaminen”, Ville Hurnonen kommentoi nimitystään.

Gofore-konsernin johtoryhmän muodostavat 4.12.2021 alkaen:

Mikael Nylund, toimitusjohtaja
Teppo Talvinko, talousjohtaja
Riikka Vilminko-Heikkinen, johtaja, myynti ja asiakasarvo
Ville Hurnonen, johtaja, yritysjärjestelyt
Petra Sievinen, markkinointi- ja viestintäjohtaja
Terhi Vesanen, kasvujohtaja
Juha Virtanen, johtaja, digitaaliset palvelut
Elja Kirjavainen, johtaja, digitaalinen muutos
Miika Nurminen, digitaalinen laadunvarmistus
Sanna Hildén, henkilöstöjohtaja
Kalle Mäki, lakiasiainjohtaja

Lehdistökuva, Ville Hurnonen. Kuva: Jonathan Melartin. https://goforeoyj.kuvat.fi/kuvat/FOR+MEDIA/Management+team/Ville+Hurnonen+Gofore.jpg

Lisätietoja:

Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Ville Hurnonen
Yritysjärjestelyistä vastaava johtaja 4.12.2021 alkaen, Gofore Oyj
p. 050 433 5944

Gofore Oyj on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yli 800 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta, koodauksesta tai testauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 78 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Alkuperäinen artikkeli