Etusivu » Talenom ostaa Suomenselän Tilitoimisto Oy:n liiketoiminnan

Talenom ostaa Suomenselän Tilitoimisto Oy:n liiketoiminnan

Talenom ostaa Suomenselän Tilitoimisto Oy:n liiketoiminnan

| Source:

Talenom Oyj

Talenom Oyj

Helsinki, FINLAND

Finnish
English

Talenom Oyj
Lehdistötiedote 6.10.2021 kello 9.00

Talenom ostaa Suomenselän Tilitoimisto Oy:n liiketoiminnan

Talenom Oyj on sopinut 1.10.2021 ostavansa Ähtärissä sijaitsevan Suomenselän Tilitoimisto Oy:n liiketoiminnan. Liiketoiminta siirtyi Talenomille 1.10.2021 alkaen.

Talenomille siirtyvä liikevaihto ostetusta liiketoiminnasta on noin 0,6 miljoonaa euroa. Liiketoimintakaupalla ei ole lyhyellä aikavälillä merkittävää vaikutusta Talenomin taloudelliseen asemaan tai tulevaisuuden näkymiin.

Suomenselän Tilitoimisto Oy:n henkilöstö sekä yrittäjät Anneli Annala, Merja Telatie ja Pasi Urrila (yhteensä kahdeksan henkeä) jatkavat kaupan jälkeen Talenomin palveluksessa. Yhtiön toiminta jatkuu sen nykyisissä toimitiloissa Ähtärissä.

Talenom yhdistää ainutlaatuisella tavalla ohjelmistokehityksen ja tilitoimistoalan osaamisen. Yhtiön tavoitteena on kasvaa sekä orgaanisesti että yritysostoin Suomessa ja Euroopassa.

Lisätietoja:
Otto-Pekka Huhtala
toimitusjohtaja, Talenom Oyj
040 703 8554
otto-pekka.huhtala@talenom.fi

Talenom on vuonna 1972 perustettu ketterä ja edistyksellinen tilitoimisto. Liiketoiminta-ajatuksemme on yrittäjien arjen helpottaminen markkinoiden helppokäyttöisimmillä sähköisillä työkaluilla sekä pitkälle automatisoiduilla palveluilla. Kattavien tilitoimistopalvelujen lisäksi tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa monipuolisilla asiantuntijapalveluilla sekä rahoitus- ja pankkipalveluilla. Visionamme on tarjota ylivoimaiset tilitoimisto- ja pankkipalvelut pk-yrityksille.

Talenomin kasvuhistoria on ollut vahva – liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu oli noin 15,5 % vuosina 2005–2020. Talenomin palveluksessa oli vuoden 2020 lopussa 912 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa yhteensä 47 toimipisteessä. Talenomin osake on listattu Nasdaq Helsingin päämarkkinalla. Lue lisää: sijoittajat.talenom.fi

Alkuperäinen artikkeli