Etusivu » Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

| Source:

Aspo Oyj

Aspo Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish

Aspo Oyj
Pörssitiedote
6.10.2021 klo 09.00

Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan valitaan 31.8.2021 päivätyn osakasluettelon perusteella neljän suurimman osakkeenomistajan nimeämät edustajat. Aspo Oyj:n neljä suurinta osakkeenomistajaa ovat nimenneet seuraavat jäsenet Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan:

  • Roberto Lencioni, Vehmaksen suku mukaan lukien AEV Capital Holding Oy
  • Gustav Nyberg, Nybergin suku mukaan lukien Oy Havsudden Ab
  • Pekka Pajamo, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma
  • Annika Ekman, Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Nimitystoimikunta valitsi järjestäytymiskokouksessaan puheenjohtajaksi Roberto Lencionin. Lisäksi Aspon hallituksen puheenjohtaja Heikki Westerlund toimii toimikunnan asiantuntijana.

Aspon osakkeenomistajien nimitystoimikunta on yhtiökokouksen perustama yhtiön osakkeenomistajista tai osakkeenomistajien edustajista koostuva toimielin, jonka tehtävänä on valmistella varsinaiselle yhtiökokoukselle ehdotukset hallituksen jäsenten lukumääräksi, hallituksen kokoonpanoksi sekä hallituksen ja hallituksen valiokuntien jäsenten palkkioiksi. Nimitystoimikunta toimittaa ehdotuksensa vuoden 2022 varsinaiselle yhtiökokoukselle 1.2.2022 mennessä.
Aspo OYJ

Rolf Jansson
toimitusjohtaja
Lisätiedot:
Heikki Westerlund, hallituksen puheenjohtaja, +358 50 5596580

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.aspo.fi
Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin b-to-b -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändiemme, ESL Shipping, Leipurin, Telko ja Kauko, tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon konsernirakennetta ja liiketoimintoja kehitetään pitkäjänteisesti ilman ennalta määriteltyä aikataulua.

Alkuperäinen artikkeli