Etusivu » ROBIT INVESTOI TOP HAMMER -TUOTANTOKAPASITEETIN NOSTOON SUOMESSA JA ETELÄ-KOREASSA

ROBIT INVESTOI TOP HAMMER -TUOTANTOKAPASITEETIN NOSTOON SUOMESSA JA ETELÄ-KOREASSA

ROBIT INVESTOI TOP HAMMER -TUOTANTOKAPASITEETIN NOSTOON SUOMESSA JA ETELÄ-KOREASSA

| Source:

Robit Oyj

Robit Oyj

Lempäälä, FINLAND

English
Finnish

ROBIT OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 21.9.2021 KLO 9.00
ROBIT INVESTOI TOP HAMMER -TUOTANTOKAPASITEETIN NOSTOON SUOMESSA JA ETELÄ-KOREASSA


Robit investoi nopean kasvun seurauksena noin 6,0 miljoonaa euroa Top Hammer -tuotantokapasiteetin nostoon Suomessa ja Etelä-Koreassa. Top Hammer -tuotteiden kasvu oli 22,0 prosenttia vertailukauteen verrattuna vuoden 2021 toisella vuosineljänneksellä.

Robitin Lempäälän tuotantotilat laajenevat noin 750 neliömetrillä. Down the Hole- ja Geotechnical-tuotteille tehdään oma tuotantohalli aiemmasta varastotilasta ja samalla tehdään uusi korvaava varastotila, noin 650 neliömetriä. Myös Top Hammer – ja Down the Hole -tuotanto jaetaan laajennuksen seurauksena erillisiksi tuotantoyksiköikseen. Laajennukseen sisältyy samalla laite- ja automaatioinvestointeja. Etelä-Korean Hwaseongin toimipisteeseen tehtävät investoinnit koskevat koneinvestointeja sekä robotiikkaa ja automaatiota. Nämä varmistavat kysyntää vastaavan toimituskyvyn sekä mahdollistavat Suomessa tuotettavien Top Hammer -tuotteiden kilpailukyvyn pakettitoimituksissa. Uudet tuotantotilat Lempäälässä saavuttavat täyden tuotantokapasiteettinsa vuoden 2021 loppuun mennessä. Etelä-Koreassa täysi tuotantokapasiteetti saavutetaan alkuvuonna 2022.

Robitin Top Hammer -investoinnit mahdollistavat kapasiteetin lisäyksen tuotannon ydinkohdissa, jotka ovat muodostuneet tuotannon pullonkaulaksi kasvaneen myynnin johdosta. Investoinnit mahdollistavat merkittävän lisäyksen kokonaistoimituskykyyn ja kasvuun.

Näillä investoinneilla yhtiö varmistaa yhä tehokkaamman toimitus- ja palvelukyvyn vastatakseen parhaalla mahdollisella tavalla kasvuun sekä jakelijoidensa ja asiakkaidensa tarpeisiin.

ROBIT OYJ
Arto Halonen

Lisätietoja:
Arto Halonen, talousjohtaja
+358 40 028 0717
arto.halonen@robitgroup.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, rakentaminen, geotekniikka sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kolmeen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer, Down the Hole ja Geotechnical. Yhtiöllä on 8 maassa myynti- ja palvelupisteet sekä aktiivinen myyntiverkosto yli 100 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa. Robitin osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa: www.robitgroup.com.

Alkuperäinen artikkeli