Etusivu » MUUTOKSIA NORDIC ID OYJ JOHTORYHMÄSSÄ

MUUTOKSIA NORDIC ID OYJ JOHTORYHMÄSSÄ

MUUTOKSIA NORDIC ID OYJ JOHTORYHMÄSSÄ

| Source:

Nordic ID Oyj

Nordic ID Oyj

SALO, FINLAND

NORDIC ID OYJ

YHTIÖTIEDOTE 2.9.2021 KELLO 10:00

MUUTOKSIA NORDIC ID OYJ JOHTORYHMÄSSÄ

Nordic ID Oyj operatiivinen johtaja ja yhtiön johtoryhmän jäsen Markus Anttila on irtisanoutunut ja jatkaa uraansa yhtiön ulkopuolisissa tehtävissä.

Toimitusjohtaja Juuso Lehmuskoski kommentoi:

”Haluan kiittää Markusta hänen tärkeästä panoksestaan Nordic ID:n operatiivisen toiminnan kehittämiseksi ja parantamiseksi. Toivotan Markukselle menestystä tulevissa tehtävissä. Operatiivisen johtajan tehtävät siirtyvät jatkossa toimitusjohtajalle sekä muulle yhtiön toimivalle johdolle. Yhtiö ei välittömästi nimitä uutta operatiivista johtajaa.”

Lisätietoja:
Juuso Lehmuskoski, toimitusjohtaja, puh. 040 510 3790
Hyväksytty neuvonantaja: Translink Corporate Finance Oy, puh. 0400 735 835

Nordic ID Oyj lyhyesti:

Nordic ID Oyj on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista, palveluratkaisua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.1.- 31.12.2020 oli 6,7 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 78 % muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa. Yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market-markkinapaikalla. www.nordicid.fi

www.nordicid.fi

Tags

#FirstNorth

#NordicID

Related Links

Alkuperäinen artikkeli