Etusivu » Verkkokauppa.com vahvistaa johtoryhmäänsä strategian toteuttamiseksi ja liiketoimintojen kehittämiseksi

Verkkokauppa.com vahvistaa johtoryhmäänsä strategian toteuttamiseksi ja liiketoimintojen kehittämiseksi

Verkkokauppa.com vahvistaa johtoryhmäänsä strategian toteuttamiseksi ja liiketoimintojen kehittämiseksi

| Source:

Verkkokauppa.com Oyj

Verkkokauppa.com Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish

Verkkokauppa.com Oyj Pörssitiedote 24.8.2021 klo 14.00

Verkkokauppa.com vahvistaa johtoryhmäänsä strategian toteuttamiseksi ja liiketoimintojen kehittämiseksiv

Verkkokauppa.com Oyj panostaa uudistetun strategian toimeenpanoon ja uudistaa johtoryhmänsä kokoonpanoa sekä nimittää uuden strategia- ja kehitysjohtajan.

Jyrki Tulokas (KTM) on nimitetty Verkkokauppa.comin teknologiajohtajaksi (CTO). Jyrki siirtyy Verkkokauppa.comille F-Securelta, jossa hän on toiminut useissa johtotehtävissä ja johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2016, mm. strategian ja liiketoiminnan kehityksen sekä kyberturvallisuustuotteiden- ja palveluiden johtajana, viimeksi toimien F-Securen teknologiajohtajana. Jyrki raportoi tehtävässään Verkkokauppa.comin toimitusjohtajalle ja on yhtiön johtoryhmän jäsen. Hän aloittaa tehtävässään 1.9.2021.

Verkkokappa.comin IT-kehitysjohtajana vuodesta 1999 ja johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2008 toiminut Henrik Weckström (DI) siirtyy yhtiön sisällä uusiin tehtäviin järjestelmäkehityksen parissa.

Verkkokauppa.comin myyntijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2019 toiminut Kalle Koutajoki (DI) siirtyy Verkkokauppa.comin strategia- ja kehitysjohtajaksi. Kalle jatkaa johtoryhmän jäsenenä ja uudessa tehtävässään hänen vastuullaan on erityisesti strategian kehityshankkeiden koordinointi sekä uusien liiketoimintamallien kehittäminen.

Verkkokauppa.comin myyntijohtajaksi (CXO) on nimitetty Pekka Litmanen (tradenomi, MBA). Pekka siirtyy Verkkokauppa.comiin SOK:n asiakkuusjohtajan tehtävistä. Pekalla on vahva kokemus verkkokaupan, asiointikokemuksen sekä asiakaslojaliteetin kehittämisestä. Pekka raportoi toimitusjohtajalle ja on yhtiön johtoryhmän jäsen. Hän aloittaa tehtävässään 11.10.2021.

”Olen erittäin iloinen saadessamme Jyrkin ja Pekan vahvan osaamisen ja erinomaisen kokemuksen vahvistamaan Verkkokauppa.comin johtoryhmää. Yhdessä henkilöstömme kanssa jatkamme strategian määrätietoista toteuttamista kohti asetettuja tavoitteita, ja teemme työtä palvellaksemme asiakkaitamme verkkokaupan edelläkävijänä jatkuvan innovoinnin ja kehityksen avulla. Toivotan Jyrkin ja Pekan uusina vahvistuksina lämpimästi tervetulleeksi, sekä Kallen vastaamaan yhtiön strategisesti tärkeistä kehityshankkeista.”

Uusien nimitysten myötä Verkkokauppa.comin johtoryhmä koostuu seuraavista jäsenistä 11.10.2021 alkaen:
Panu Porkka, toimitusjohtaja
Mikko Forsell, talousjohtaja
Miika Heinonen, logistiikkajohtaja
Vesa Järveläinen, kaupallinen johtaja
Kalle Koutajoki, strategia- ja kehitysjohtaja
Pekka Litmanen, myyntijohtaja
Seppo Niemelä, markkinointi- ja viestintäjohtaja
Saara Tikkanen, henkilöstöjohtaja
Jyrki Tulokas, teknologiajohtaja

Verkkokauppa.com Oyj

Lisätietoja:

Panu Porkka
Toimitusjohtaja, Verkkokauppa.com
Panu.porkka@verkkokauppa.com

Marja Mäkinen
Head of Investor Relations & Corporate Communications
Verkkokauppa.com Oyj
marja.makinen@verkkokauppa.com
puh. 040 671 2999

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com auttaa asiakkaitaan toteuttamaan intohimojaan tarjoamalla laajan noin 70 000 tuotteen valikoiman. Verkkokauppa.com Oyj palvelee kuluttaja- ja yritysasiakkaita verkkokaupan, myymälöiden, 24h kioskin ja noutopisteverkoston kautta sekä nopeilla toimituksilla ja erilaisilla palveluilla. Suomen suosituimpana ja vierailluimpana verkossa toimivana kotimaisena vähittäiskauppana, yhtiön toimitukset tavoittavat noin 70 prosenttia suomalaisista seuraavan päivän aikana. Yhtiöllä on neljä jättimyymälää: Oulussa, Pirkkalassa, Raisiossa ja Helsingin Jätkäsaaressa, jossa yhtiön pääkonttori myös sijaitsee. Verkkokauppa.com tarjoaa työpaikan yli 700 henkilölle. Yhtiön osake on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalla kaupankäyntitunnuksella VERK.

Alkuperäinen artikkeli