Etusivu » Ilkka-Yhtymä aloittaa painoyhteistyön Botnia Printin kanssa

Ilkka-Yhtymä aloittaa painoyhteistyön Botnia Printin kanssa

Ilkka-Yhtymä aloittaa painoyhteistyön Botnia Printin kanssa

| Source:

Ilkka-Yhtymä Oyj

Ilkka-Yhtymä Oyj

Seinäjoki, FINLAND

Ilkka-Yhtymä Lehdistötiedote 31.8.2021, klo 16.00
ILKKA-YHTYMÄ ALOITTAA PAINOYHTEISTYÖN BOTNIA PRINTIN KANSSA
Ilkka-Yhtymään kuuluva I-Mediat Oy on sopinut painoyhteistyöstä Botnia Print Oy Ab:n kanssa. Ilkka-Yhtymän lehdet painetaan jatkossa Kokkolassa. Uusi painopaikka varmistaa painettujen lehtien tehokkaan kuljetuksen ja laadukkaan jakelun säilymisen koko levikkialueella.
Ilkka-Yhtymä tiedotti 16.6.2021 päätöksestään hankkia sanomalehtipainamisen jatkossa ostopalveluna. Ilkka-Yhtymän oma sanomalehtipainaminen Seinäjoella loppuu vuoden 2021 loppuun mennessä, jonka jälkeen konsernin omien lehtien painaminen siirtyy Kokkolaan. Painopaikan vaihtuminen ei vaikuta konsernin painettujen lehtien, Ilkka-Pohjalaisen tai kaupunki- ja paikallislehtien ilmestymiseen. I-print Oy:n muut painotoiminnot eli erikois-, arkki- ja digipaino jatkavat toimintaansa normaalisti.
– Olen iloinen, että konsernin painetuille lehdille löytyi sopivalta etäisyydeltä laadukkaaksi todettu painopaikka. Uusi painokumppani on kokenut alan toimija. Painetut lehtemme näyttävät varmasti myös tulevaisuudessa yhtä komeilta kuin nyt, ja jatkuvasti kehittyvien digitaalisten sisältöjen avulla voimme entistä paremmin palvella lukijoitamme tulevaisuudessa, sanoo Ilkka-Pohjalaisen päätoimittaja Markku Mantila.
ILKKA-YHTYMÄ OYJ
Olli Pirhonen
toimitusjohtaja
Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Olli Pirhonen, Ilkka-Yhtymä Oyj, puh. 040 766 5418
JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ilkka-yhtyma.fi
Ilkka-Yhtymä lyhyesti
Informaatio yhdistää Ilkka-Yhtymän asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy, Digimoguli Oy, somessa.com Oy Ab ja MySome Oy. Sanomalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi I-Mediat Oy julkaisee kahta kaupunkilehteä ja viittä paikallislehteä. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu sanomalehti- ja arkkipainamisesta sekä erikoispainon palveluista. Liana Technologies Oy tytäryhtiöineen tuottaa markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Konsernin palveluista vastaa noin 470 median, markkinoinnin ja teknologian osaajaa.

Alkuperäinen artikkeli