Etusivu » Oma Säästöpankki (OmaSp) julkaisee puolivuosikatsauksen ja kutsuu tiedotustilaisuuteen 2.8.2021

Oma Säästöpankki (OmaSp) julkaisee puolivuosikatsauksen ja kutsuu tiedotustilaisuuteen 2.8.2021

Logo_lokakuu_2017.png

Oma Säästöpankki (OmaSp) julkaisee puolivuosikatsauksen ja kutsuu tiedotustilaisuuteen 2.8.2021

| Source:

Oma Säästöpankki Oyj

Oma Säästöpankki Oyj

Seinäjoki, FINLAND

Finnish
English

OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, SIJOITTAJAUUTINEN 23.7.2021 klo 9.00

Oma Säästöpankki julkaisee puolivuosikatsauksen ja kutsuu tiedotustilaisuuteen 2.8.2021

Oma Säästöpankki Oyj (OmaSp) julkaisee vuoden 2021 puolivuosikatsauksen maanantaina 2.8.2021 arviolta klo 8.30. Tiedote on luettavissa julkistuksen jälkeen yhtiön internetsivuilla www.omasp.fi/sijoittajat. Yhtiö on antanut positiivisen tulosvaroituksen 23.6.2021.

Tiedotustilaisuus OmaSp:n vuoden 2021 puolivuosikatsauksesta järjestetään analyytikoille, institutionaalisille sijoittajille ja medialle maanantaina 2.8. klo 10.00 OmaSp:n Helsingin konttorissa, osoitteessa Kluuvikatu 3, 7.krs, Helsinki. Jotta tiedotustilaisuus on turvallinen, huomioimme tilaisuuden järjestämisessä viranomaisten suositukset koronapandemiaan liittyen. Tiedotustilaisuus on suomenkielinen. Yhtiön tuloksen esittävät toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi ja talousjohtaja Sarianna Liiri.

Osallistujia pyydetään ystävällisesti ilmoittautumaan etukäteen sähköpostilla osoitteeseen minna.sillanpaa@omasp.fi viimeistään perjantaina 30.7.2021.

Tiedotustilaisuutta voi seurata myös suorana webcast-lähetyksenä 2.8.2020 klo 10.00 alkaen osoitteessa www.omasp.fi/sijoittajat ja myöhemmin tallenteena.

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan OmaSp:n alkuvuoden tulokseen ja loppuvuoden näkymiin.

Oma Säästöpankki Oyj

Lisätietopyynnöt:
Minna Sillanpää, viestintäjohtaja, puh. +358 50 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.omasp.fi

OmaSp lyhyesti
OmaSp on kasvava suomalainen pankki ja taseen loppusummalla mitattuna Suomen suurin säästöpankki. OmaSp palvelee ympäri Suomen 32 konttorissa ja digitaalisten palvelukanavien kautta 140 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 300 asiantuntijan voimin. OmaSp keskittyy pääasiassa vähittäispankkitoimintaan ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluja sekä oman taseensa kautta, että välittäen yhteistyökumppaneidensa tuotteita. Välitetyt tuotteet käsittävät luotto-, sijoitus- ja lainaturvatuotteita. OmaSp harjoittaa myös kiinnitysluottopankkitoimintaa.

OmaSp:n keskeisenä tavoitteena on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja olla lähellä ja läsnä, sekä digitaalisissa että perinteisissä kanavissa. OmaSp pyrkii ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen henkilökohtaisen palvelun ja helpon saavutettavuuden kautta. Myös toiminnan ja palvelujen kehittäminen tapahtuu asiakaslähtöisesti. OmaSp:n henkilöstö on sitoutunutta, ja sen urakehitystä pyritään tukemaan monipuolisten tehtävien ja jatkuvan kehittymisen avulla. Merkittävä osa henkilöstöstä omistaa myös OmaSp:n osakkeita.

Alkuperäinen artikkeli