Etusivu » Nexstim Oyj antaa päivityksen koskien Helsingin yliopistollisessa sairaalassa tehtävää pilottitutkimusta kroonisen kivun hoidossa

Nexstim Oyj antaa päivityksen koskien Helsingin yliopistollisessa sairaalassa tehtävää pilottitutkimusta kroonisen kivun hoidossa

Nexstim Oyj antaa päivityksen koskien Helsingin yliopistollisessa sairaalassa tehtävää pilottitutkimusta kroonisen kivun hoidossa

| Source:

Nexstim Oyj

Nexstim Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish
Swedish

Yhtiötiedote, sisäpiiritieto, Helsinki, 1.7.2021 klo 14.00 (EET)

Nexstim Oyj antaa päivityksen koskien Helsingin yliopistollisessa sairaalassa tehtävää pilottitutkimusta kroonisen kivun hoidossa

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (jäljempänä Nexstim tai Yhtiö) antaa päivityksen liittyen pilottitutkimukseen, jossa tutkitaan nopeutetun iTBS-protokollan käyttöä hoitoresistentin kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa Nexstim NBT® -laitteistolla Helsingin yliopistollisessa sairaalassa.

Nexstim ilmoitti 25.9.2020, että pilottitutkimusta ollaan aloittamassa, ja arvioi, että tutkimuksessa mukana olevien 5-10 potilaan hoito päättyisi vuoden 2021 puoliväliin mennessä. Lisäksi ilmoitettiin, että tuloksista tiedotettaisiin mahdollisimman pian niiden valmistuttua.

Nyt Nexstim ilmoittaa, että tutkimuspotilaiden hoito on alkanut suunnitellusti ja että usean potilaan hoito on jo saatu päätökseen. Yhtiö arvioi nyt kuitenkin, että potilaiden hoidot jatkuvat vielä vuoden 2021 kolmannen vuosineljänneksen aikana. Yhtiö seuraa jatkuvasti pandemiatilanteen kehittymistä: Jos tilanne muuttuu huomattavasti pahemmaksi, voi sillä olla vaikutusta potilaiden rekrytointiin ja hoitoon. Aiemman yhtiötiedotteen mukaisesti tutkimustulokset julkaistaan mahdollisimman pian niiden valmistuttua.

Nexstim on tyytyväinen pilottitutkimuksen etenemiseen koronapandemian aiheuttamissa poikkeuksellisissa olosuhteissa.

Lisätietoja saa verkkosivuilta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Mikko Karvinen, CEO
+358 50 326 4101
mikko.karvinen@nexstim.com

Erik Penser Bank AB (Hyväksytty Neuvonantaja)
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas diagnostiikka ja hoito.

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian nimeltä SmartFocus®. SmartFocus® perustuu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.

SmartFocus® TMS teknologiaa käytetään Nexstimin kehittämässä NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteistossa, jolla on FDA:n markkinointi- ja jakelulupa vakavan masennuksen hoitoon Yhdysvalloissa. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim markkinoi kehittämäänsä, SmartFocus® TMS teknologiaan perustuvaa NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteistoa. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandin ja Nasdaq First North Growth Market Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

Liite

Attachments


CA_pain_01072021_FIN_Final Draft

CA_pain_01072021_FIN_Final Draft…Alkuperäinen artikkeli