Etusivu » Consti Oyj: Muutos Consti-konsernin johtoryhmässä

Consti Oyj: Muutos Consti-konsernin johtoryhmässä

Consti Oyj: Muutos Consti-konsernin johtoryhmässä

| Source:

Consti Oyj

Consti Oyj

Kuopio, FINLAND

English
Finnish

CONSTI OYJ PÖRSSITIEDOTE 1.7.2021, KLO 13.00

Consti Oyj: Muutos Consti-konsernin johtoryhmässä

Constilla Talotekniikka-toimialan johtajana toiminut Pekka Pöykkö jättää tehtävänsä ja Consti Oyj:n johtoryhmän jäsenyyden 23.7.2021. Consti Oyj:n toimitusjohtaja Esa Korkeela hoitaa väliaikaisesti Talotekniikka-toimialan toimialajohtajan tehtävää.

Pekka Pöykkö on toiminut Constilla vuodesta 2016 Talotekniikka-toimialan johtajana ja Consti Oyj:n johtoryhmän jäsenenä. ”Haluan kiittää Pekka Pöykköä hänen arvokkaasta työpanoksestaan ja toivotan menestystä uusiin haasteisiin”, toteaa Esa Korkeela.

CONSTI OYJ

Lisätietoja:

Esa Korkeela, Toimitusjohtaja, Consti Oyj, Puh. +358 40 730 8568

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.consti.fi

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Consti tarjoaa kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä valikoidusti uudisrakentamisen palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomen kasvukeskuksissa. Yhtiöllä on neljä toimialaa: Taloyhtiöt, Yritykset, Julkiset ja Talotekniikka. Vuonna 2020 Consti-konsernin liikevaihto oli 275 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista.

Consti Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI. www.consti.fi

Alkuperäinen artikkeli