Etusivu » Siili Solutions Oyj: Muutoksia johtoryhmässä

Siili Solutions Oyj: Muutoksia johtoryhmässä

Siili Solutions Oyj: Muutoksia johtoryhmässä

| Source:

Siili Solutions Oyj

Siili Solutions Oyj

Helsinki, FINLAND

Siili Solutions Oyj Pörssitiedote 30.6.2021 kello 15.30

Siili Solutions Oyj:n (”Siili”) lakiasioista ja sijoittajasuhteista vastaava johtaja ja johtoryhmän jäsen Hanna Seppänen on päättänyt siirtyä toisen työnantajan palvelukseen. Seppänen jatkaa Siilin palveluksessa ja johtoryhmässä 31.10.2021 saakka.

”Hanna on ollut aktiivisesti mukana Siilin viime vuosien merkittävissä tapahtumissa. Haluan lämpimästi kiittää Hannaa hänen työpanoksestaan ja toivottaa menestystä tästä eteenpäin”, Siilin toimitusjohtaja Marko Somerma sanoo.

Yhtiö käynnistää välittömästi rekrytointiprosessin tehtävään liittyen.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Marko Somerma
Puhelin: 050 518 1496, sähköposti: marko.somerma(at)siili.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.siili.com/fi

Siili Solutions lyhyesti
Siili Solutions Oyj on digitaalisen muotoilutoimiston ja teknologian moniosaajan ainutlaatuinen yhdistelmä. Kaiken työmme lähtökohtana on syvällinen ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä. Siili on asiakkaalle paras kumppani, kun haetaan kasvua, tehokkuutta ja kilpailuetua digitaalisin keinoin. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa, Unkarissa, Hollannissa, Isossa-Britanniassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi

Alkuperäinen artikkeli