Etusivu » LEHDISTÖTIEDOTE: SSH.COMin PrivX-porfolio laajenee uusille toimialamarkkinoille

LEHDISTÖTIEDOTE: SSH.COMin PrivX-porfolio laajenee uusille toimialamarkkinoille

LEHDISTÖTIEDOTE: SSH.COMin PrivX-porfolio laajenee uusille toimialamarkkinoille

| Source:

SSH Communications Security Oyj

SSH Communications Security Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish

SSH.COMin PrivX-porfolio laajenee uusille toimialamarkkinoille

Helsinki 30.kesäkuuta, 2021 SSH.COM julkisti tänään uudet toimialakohtaiset ratkaisunsa sekä IT-palveluntarjoajille (PrivX MSP Edition) että teollisuusautomaatioyrityksille (PrivX OT Edition) osana PrivXin kasvustrategiaa.

“Uusien toimialakohtaisten PrivX-ratkaisujen avulla uudet asiakasryhmät voivat turvata pääkäyttäjien käyttäjätunnukset ja muut salaisuudet sekä päivittää tietoturvakäytäntönsä ja -prosessinsa just-in-time (täsmäaikainen valtuuttaminen) -ja Zero Trust (nollaluottamus) -mallien mukaisiksi. Nyt asiakkaat voivat monissa tapauksissa poistaa kiinteät käyttäjätunnukset ympäristöistänsä ja siirtyä vaiheittain kohti salasanatonta aikakautta. SSH.COM on jo toteuttanut pilottihankkeita asiakkaiden kanssa molemmilla toimialoilla, ja olemme nyt valmiit julkaisemaan uudet PrivX-tuoteperheen jäsenet markkinoille”, sanoo SSH.COMin toimitusjohtaja Teemu Tunkelo.

PrivX MSP Edition auttaa IT-palveluntarjoajia parantamaan tietoturvaansa ja operatiivista skaalautuvuutta hallinnoimissaan konesaleissa tai hybrideissä pilviympäristöissä, joissa ekosysteemin eri yksiköt ja yritykset toimivat limittäin ja ristiin. PrivX Privileged Access Management (PAM) -ratkaisu hallinnoi sovellusten omistajien, infrastruktuurien ylläpitäjien, ohjelmistoinsinöörien, DevOps-tuotekehittäjien ja konsulttien tunnuksia, valtuuksia ja pääsyoikeuksia. Asiakkaat voivat myös sisällyttää PrivXin osaksi omaa tarjoomaansa, ja myydä sitä palveluna omille asiakkailleen PAMaaS-mallin mukaisesti.

PrivX OT Edition -ratkaisun ansiosta turvalliset, nopeat ja kertakirjautumiseen perustuvat pääsymenetelmät ovat teollisuusautomaatiossa työskentelevien ulkoisten ja sisäisten järjestelmien ylläpitäjien, huoltohenkilökunnan sekä operaattoreiden ulottuvilla. He pääsevät haluamaansa kohteeseen yhden keskitetyn järjestelmän kautta. Tämä auttaa asiakkaita IEC62443 -ja ISO27001-sertifiointien saavuttamisessa ja toimimaan NIS 2.0 -direktiivin mukaisesti.

PrivX MSP ja PrivX OT -ratkaisut tuovat SSH.COMin ulottuville suuryritysten ICT-markkinasegmenttiä suuremman kasvupotentiaalin.

PrivX on ketterä, nopeasti käyttöönotettava ja helppokäyttöinen ratkaisu, jolla hallinnoidaan pääkäyttäjätason valtuuksia kohteisiin, jotka sijaitsevat asiakkaan omissa konesaleissa, hybridi- ja pilviympäristöissä. PrivXin avulla asiakkaat voivat joustavasti myöntää, valvoa ja hallinnoida pääsyoikeuksia kriittiseen dataan käyttäjäroolien ja oikeinmitoitettujen valtuuksien perusteella.

Löydät lisätietoja PrivXistä täältä: https://www.ssh.com/products/privx

Lisätiedot:
Kristian Nieminen
SSH.COM
+358 50 3777970
kristian.nieminen@ssh.com

SSH.COM lyhyesti

SSH.COM auttaa yrityksiä turvamaan niiden liiketoiminnan kannalta kriittiset digitaaliset resurssit, kun ne ovat levossa, liikkeessä ja käytössä. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5000 asiakasta, joihin kuuluu 40% Fortune 500 -listan yrityksistä sekä suuria organisaatioita rahoituksen, valtionhallinnon, jälleenmyynnin ja teollisuuden toimialoilta.

Autamme asiakkaitamme turvaamaan heidän liiketoimintansa hybridin pilven, hajautetun IT:n ja teollisuusautomaation aikakaudella. Zero Trust -pohjaiset ratkaisumme tarjoavat turvallista sähköistä viestintää ja suojatun pääsyn sekä palvelimiin että palvelimien välillä. Asiantuntijamme Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa toimivat yhteistyössä maailmanlaajuisen kumppaniverkostomme kanssa ja takaavat asiakasprojektien onnistumisen. Yrityksen osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä.

###

Tags

PrivX

Privileged Access Management

PAM

Managed Service Provider

MSP

Operational Technology

IOT

OT

IT-palveluntarjoajat

teollisuusautomaatio

PääsynhallintaAlkuperäinen artikkeli