Etusivu » Savosolar on allekirjoittanut Kiinassa sopimuksen aurinkolämpöjärjestelmän toimituksesta Guangzhou Power Supply Bureau, Guangdong Power Grid Co., Ltd:n kanssa  

Savosolar on allekirjoittanut Kiinassa sopimuksen aurinkolämpöjärjestelmän toimituksesta Guangzhou Power Supply Bureau, Guangdong Power Grid Co., Ltd:n kanssa  

Savosolar on allekirjoittanut Kiinassa sopimuksen aurinkolämpöjärjestelmän toimituksesta Guangzhou Power Supply Bureau, Guangdong Power Grid Co., Ltd:n kanssa

| Source:

Savosolar Oyj

Savosolar Oyj

Mikkeli, FINLAND

English
Finnish

Savosolar Oyj
Yhtiötiedote, Sisäpiiritieto 17.5.2021 klo 16.30 (CEST)

Savosolar on allekirjoittanut Kiinassa sopimuksen aurinkolämpöjärjestelmän toimituksesta Guangzhou Power Supply Bureau, Guangdong Power Grid Co., Ltd:n kanssa

Savosolar on allekirjoittanut toimitussopimuksen Guangzhou Power Supply Bureau, Guangdong Power Grid Co., Ltd:n (myöhemmin Guangzhou Power Supply) kanssa aurinkolämpöjärjestelmän toimittamisesta Guangzhouhun Kiinaan. Toimitettavan järjestelmän arvo on noin 500 tuhatta euroa. Järjestelmän toimituksen odotetaan tapahtuvan syksyllä 2021 ja sen on tarkoitus olla toiminnassa tämän vuoden loppuun mennessä.

Savosolar ilmoitti 28. huhtikuuta 2021 Guangzhou Power Supply:n tarjouskilpailun voittamisesta. Nyt allekirjoitettu toimitussopimus koskee 28. huhtikuuta ilmoitettua hanketta. Projektissa Savosolarin aurinkolämpökeräimet asennetaan auringon kiertoa seuraaville telineille maksimoiden siten puhtaan energian tuotannon rajallisesta tilasta. Savosolarin järjestelmä tulee olemaan osa Guangzhou Power Supply:n edistyksellistä monienergiaverkkoa.

Savosolarin toimitusjohtaja Jari Varjotie: "Kiinan kaukolämpömarkkinoiden arvioidaan kasvavan vuositasolla 8% lähivuosina, ja Kiinan hallitus hakee puhtaita energianlähteitä tätä kasvua varten. Lisäksi markkina teollisuuden prosessilämmityksestä auringon avulla on Kiinassa edelleen suurelta osin käyttämätön mahdollisuus. Kiina on hiljattain julkaissut tavoitteensa tuottaa 20 prosenttia energiantuotannostaan puhtailla energianlähteillä vuoteen 2030 mennessä. Tämä puolestaan tulee ohjaamaan kaukolämmön tuottajia ja teollisuuden toimijoita omaksumaan kestävämpiä energiaratkaisuja.

Tällä referenssillä Kiinassa, niinkin merkittävälle asiakkaalle kuin Guangzhou Power Supply, joka on valtio-omisteisen Fortune Global 500-yhtiö China Southern Power Grid:n tytäryhtiö, pääsemme esittelemään Savosolarin ainutlaatuisia ja kilpailukykyisiä ratkaisuja maailman suurimmalla aurinkolämpömarkkinalla. Pyrimme tarjoamaan pitkäikäisiä ratkaisuja uusiutuvan energian markkinoille edistyneillä ja erittäin tehokkailla järjestelmillämme, nyt myös Kiinassa."

SAVOSOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com
Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savosolar Oyj:n on julkaistava markkinoiden väärinkäyttöasetuksen (MAR) perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi 17.5.2021 klo 16.30 (CEST) edellä mainitun henkilön toimesta.
Savosolar lyhyesti

Savosolarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savosolar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savosolarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin, joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savosolar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan lähes 20 maahan neljällä mantereella. Savosolarin osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Swedenissä tunnuksella SAVOS ja Nasdaq First North Growth Market Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.
Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 604 22 55.

Alkuperäinen artikkeli