Etusivu » Rush Factoryn tapahtumakausi avattu koronan jälkeen

Rush Factoryn tapahtumakausi avattu koronan jälkeen

Rush Factoryn tapahtumakausi avattu koronan jälkeen

| Source:

Rush Factory Oyj

Rush Factory Oyj

Rauma, FINLAND

Yhtiötiedote

Rush Factoryn tapahtumakausi avattu koronan jälkeen

Rush Factory Oyj on järjestänyt ensimmäisen koronan jälkeisen tapahtuman Isossa-Britanniassa. Color Obstacle Rush -tapahtuma järjestettiin Kempton Parkissa Lontoossa lauantaina 22. toukokuuta. Isossa-Britanniassa tapahtumien järjestäminen on mahdollista tietyin rajoituksia ja tapahtuman kulkua muokattiin yhdessä viranomaisten kanssa. Tapahtumakausi jatkuu ensi lauantaina Milton Keynesissä, jonka jälkeen Ison-Britannian kiertue vierailee vielä kymmenessä kaupungissa ennen siirtymistä Ranskaan. Toisen Color Obstacle Rush -kiertueen on määrä aloittaa heinäkuun alussa Tanskan Kööpenhaminasta ennen Saksan tapahtumia.

Lipunmyynti Ranskan tapahtumiin on kevään aikana lähtenyt odotetusti nousuun. Ranskan tapahtumat ovat vuorossa syksyllä joten myyntiaikaa on vielä hyvin jäljellä. Myös Belgiassa luottamus tapahtumien järjestämiseen on saanut asiakkaat ostamaan lippuja. Ison-Britannian myynti on hintaportaiden jälkeenkin pysynyt hyvällä tasolla tapahtumien lähestyessä. Normaalisti toimintatavasta poiketen tänä vuonna on pidetty useampia pienempiä hintaportaita lipunmyynnissä. Maat etenevät eri tahdissa rajoitusten purkamisen kanssa ja tästä syystä myös myynti ja markkinointi poikkeaa tutusta kaavasta. Lipunmyynti vuoden 2021 aikana on tähän mennessä ollut 1,1 miljoonaa euroa, joka on hyvä suhteutettuna aktiivisiin maihin.

”Mahtavaa saada tapahtumakausi jälleen käyntiin! Tätä on jo odotettukin! Lontoon tapahtuma saatiin onnistuneesti pidettyä ja seuraava tapahtuma odottaa jo nurkan takana ensi lauantaina! Harmittavasti ensimmäinen tapahtumamme Isossa-Britanniassa oli määrä olla Liverpoolissa 16. toukokuuta, vain päivää ennen step-3 vaihetta koronarajoitusten purkamisessa. Jouduimme viranomaisen vaatimuksesta siirtämään tapahtuman vain viikkoa ennen joka luonnollisesti ei ollut aikataulullisesti mukavaa niin meille kuin asiakkaillekaan. Olemme tehneet paljon töitä jotta voimme turvallisesti järjestää tapahtumia ja olen erittäin ylpeä kaikista jotka ovat olleet tässä mukana. Myynti ja markkinointi on myös onnistunut hienosti ja liput ovat käyneet hyvin kaupaksi maissa jotka ovat julkaisseet suunnitelman rajoitusten purusta.”
-Mika Metsämäki, toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Mika Metsämäki

Toimitusjohtaja

Rush Factory Oyj

mika@rushfactory.fi

+358 44 5544 894

Hyväksytty neuvonantaja: Aalto Capital Partners Oy, puh. 050 539 47 81

JAKELU:

Nasdaq Helsinki Oy, Keskeiset tiedotusvälineet

www.rushfactory.fi

Rush Factory Oyj

Rush Factory on kansainvälinen elämystehdas, joka kehittää ja toteuttaa ainutlaatuisia tapahtuma- ja elämyskonsepteja. Raumalta lähtöisin olevan Rush Factoryn kansainväliset hyvinvointipainotteiset liikunta- ja elämystapahtumakiertueet ovat tarjonneet hauskanpitoa ja unohtumattomia elämyksiä jo yli 400 000 asiakkaalle vuodesta 2015 alkaen. Rush Factoryn kasvua ja liiketoimintaa tukee Yhtiön liiketoimintamalli, joka haastaa alan perinteisiä toimintamalleja ratkomalla tyypillisiä tapahtumatuotannon ja toteutuksen ongelmakohtia mm. vähentämällä ulkoistamisen aiheuttamia riskejä ja kustannuksia, sekä olemalla riippumaton tapahtumapaikasta tai esiintyjästä. Tämän lisäksi Rush Factoryn liiketoiminnan liikkuva luonne ja kyky tuoda ainutlaatuisia tapahtumaelämyksiä sinne missä asiakkaat ovat, mahdollistavat sen riippumattomuuden markkinoiden suhdanteista.

Tags

RUSH FACTORY

NASDAQ

FIRST NORTH

Related Links

Alkuperäinen artikkeli