Etusivu » Nexstim pidentää sopimusta kanadalaisen jakelijan kanssa ja saa tilauksen kolmesta NBT®-laitteistosta

Nexstim pidentää sopimusta kanadalaisen jakelijan kanssa ja saa tilauksen kolmesta NBT®-laitteistosta

Nexstim pidentää sopimusta kanadalaisen jakelijan kanssa ja saa tilauksen kolmesta NBT®-laitteistosta

| Source:

Nexstim Oyj

Nexstim Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish
Swedish

Yhtiötiedote, Helsinki, 25.5.2021 klo 12.30 (EEST)

Nexstim pidentää sopimusta kanadalaisen jakelijan kanssa ja saa tilauksen kolmesta NBT®-laitteistosta

Nexstim Plc (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (jäljempänä ”Nexstim tai ”Yhtiö) ilmoittaa pidentäneensä sopimustaan Canadian Health Solutions -konsernin kanssa, joka on Yhtiön jakelija Kanadassa. Sopimusta jatkettiin viidellä vuodella.

Sopimus keskittyy jatkossakin Nexstimin vakavan masennuksen hoitoon käytettävien NBT®-laitteistojen jakeluun. Sopimuksen pidentämisen yhteydessä jakelija on tilannut kolme NBT®-laitteistoa sekä laitteiston kanssa käytettäviä pään paikantimia.

Nexstimin toimitusjohtaja Mikko Karvinen kommentoi: ”Maailmanlaajuisen pandemian viimeisen 14 kuukauden aikana aiheuttamista haasteista huolimatta yhteistyömme Canadian Health Solutionsin kanssa on vain vahvistunut. Tri David Elias ja hänen pätevä työryhmänsä ovat tehneet minuun vaikutuksen. Uskon tämän ensimmäisen kolmen laitteiston tilauksen olevan vain alkua tämän yksilöllisimmän masennuksen TMS-hoidon tuomiselle kanadalaisten saataville. ssä kumppanuudessa on loistavia mahdollisuuksia.”

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Mikko Karvinen, Toimitusjohtaja
+358 50 326 4101
mikko.karvinen@nexstim.com

Erik Penser Bank AB (Certified Adviser)
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas diagnostiikka ja hoito.

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian nimeltä SmartFocus®. SmartFocus® perustuu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.

SmartFocus® TMS teknologiaa käytetään Nexstimin kehittämässä NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteistossa, jolla on FDA:n markkinointi- ja jakelulupa vakavan masennuksen hoitoon Yhdysvalloissa. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim markkinoi kehittämäänsä, SmartFocus® TMS teknologiaan perustuvaa NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteistoa. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandin ja Nasdaq First North Growth Market Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

Liite

Attachments


Nexstim Plc_CA_Canada_25052021_FINAL_FI

Nexstim Plc_CA_Canada_25052021_FINAL_FI…Alkuperäinen artikkeli