Etusivu » Nexstim Oyj:n vähennetyn osakkeiden lukumäärän rekisteröiminen (viimeinen vaihe)

Nexstim Oyj:n vähennetyn osakkeiden lukumäärän rekisteröiminen (viimeinen vaihe)

Nexstim Oyj:n vähennetyn osakkeiden lukumäärän rekisteröiminen (viimeinen vaihe)

| Source:

Nexstim Oyj

Nexstim Oyj

Helsinki, FINLAND

English
Finnish
Swedish

Yhtiötiedote, Helsinki, 24.5.2021 klo 11.00 (EEST)

Nexstim Oyj:n vähennetyn osakkeiden lukumäärän rekisteröiminen (viimeinen vaihe)

Nexstim Oyj:n (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” tai ”Yhtiö”) varsinainen yhtiökokous päätti 11.5.2021 Yhtiön osakemäärän vähentämisestä alentamatta osakepääomaa laskemalla liikkeelle uusia osakkeita ja lunastamalla Yhtiön omia osakkeita siten, että jokaista sataa Yhtiön tämänhetkistä osaketta vastaa yksi Yhtiön osake sen jälkeen, kun Yhtiön osakemäärän vähentämisjärjestelyt on viety loppuun.

Vastikkeetonta osakeantia / luovutusta ja jäljellä olevien hallussa olevien osakkeiden mitätöintiä koskevien hallituksen 21.5.2021 tekemien päätösten mukaisesti (siten kuin ko. päivämääränä annetussa Yhtiötiedotteessa on tarkemmin kuvattu) kaupparekisteriin on nyt rekisteröity 2 773 Yhtiön osakkeen mitätöinti ja Yhtiön osakkeiden lopullinen lukumäärä 6 640 616 kaikkien osakkeiden lukumäärän vähentämiseen liittyvien järjestelyiden jälkeen.

Helsingissä, 24.5.2021

NEXSTIM OYJ

Hallitus

Lisätietoja saatavissa verkkosivuilla www.nexstim.com tai seuraavilla yhteystiedoilla:

Leena Niemistö, Hallituksen puheenjohtaja
+358 9 2727 170
leena.niemisto@nexstim.com

Erik Penser Bank AB (Certified Adviser)
+46 8 463 83 00
certifiedadviser@penser.se

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas diagnostiikka ja hoito.

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian nimeltä SmartFocus®. SmartFocus® perustuu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.

SmartFocus® TMS teknologiaa käytetään Nexstimin kehittämässä NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteistossa, jolla on FDA:n markkinointi- ja jakelulupa vakavan masennuksen hoitoon Yhdysvalloissa. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim markkinoi kehittämäänsä, SmartFocus® TMS teknologiaan perustuvaa NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteistoa. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandin ja Nasdaq First North Growth Market Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

Liite

Attachments


5 Company announcement_Completion of split  24052021_FI FINAL

5 Company announcement_Completion of split 24052021_FI FINAL…Alkuperäinen artikkeli