Etusivu » Enedo Oyj: hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset

Enedo Oyj: hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset

Enedo Oyj: hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset

| Source:

Enedo Oyj

Enedo Oyj

Vantaa, FINLAND

English
Finnish

ENEDO OYJ Pörssitiedote 17.5.2021 klo 13:15

ENEDO OYJ:N HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET

Varsinaisen yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä hallituksen järjestäytymiskokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Olle Hulteberg.

Hallitus ei perustanut valiokuntia. Hallitus hoitaa tarkastusvaliokunnan tehtävät.

Hallitus on arvioinut kokouksessaan jäsentensä riippumattomuuden Suomen listayhtiöiden hallinnointikoodin 2020 mukaisesti ja todennut, että kaikki hallituksen jäsenet ovat riippumattomia yhtiöstä ja Taru Narvanmaa, Antti Sivula ja Vesa Tempakka ovat riippumattomia yhtiön merkittävistä osakkeenomistajista.

Hallitus päätti myös alentaa palkkioitaan nimitystoimikunnan ehdottamasta ja varsinaisen yhtiökokouksen hyväksymästä tasosta. Hallituksen jäsenten kuukausipalkkiot ovat siten seuraavat:

  • hallituksen puheenjohtaja 2 100 euroa (varsinaisen yhtiökokouksen päätös 3 750 euroa)
  • muut hallituksen jäsenet 1 250 euroa (varsinaisen yhtiökokouksen päätös 2 000 euroa)

ENEDO OYJ

HALLITUS

Lisätietoja antaa Enedo Oyj:n toimitusjohtaja Vesa Leino, puh. 040 759 8956.

JAKELU

Nasdaq Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

Enedo

Enedo on korkealuokkaisten tehoelektroniikkatuotteiden ja -systeemien eurooppalainen suunnittelija ja valmistaja, jonka tuotteet soveltuvat kriittisiin toimintoihin vaativimmissakin ympäristöissä. Enedon tehtävänä on tehdä sähkövirrasta parempaa – luotettavampaa, turvallisempaa ja energiatehokkaampaa – ja juuri käyttötarkoitukseensa sopivaa. Enedon kolme päätuotekategoriaa ovat LED Drivers, Power Supplies ja Power Systems. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli 38,5 milj. euroa. Enedossa työskentelee 354 henkilöä ja sen päätoiminnot sijaitsevat Suomessa, Italiassa, Tunisiassa ja Yhdysvalloissa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Suomessa ja emoyhtiö Enedo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.enedopower.com

Alkuperäinen artikkeli