Etusivu » Boreo Oyj – Omien osakkeiden luovutus

Boreo Oyj – Omien osakkeiden luovutus

Boreo Oyj – Omien osakkeiden luovutus

| Source:

Boreo Oyj

Boreo Oyj

Espoo, FINLAND

Boreo Oyj – Omien osakkeiden luovutus

Boreo Oyj Pörssitiedote 17.5.2021 KLO 09:00

Boreo Oyj on 15.4.2021 pidetyn yhtiökokouksen päätöksen perusteella 12.5.2021 siirtänyt yhteensä 908 osaketta hallituksen jäsenille osana hallituksen palkkioita.

Yhtiön hallussa on siirtojen jälkeen yhteensä 8381 osaketta.

Boreo Oyj:n varsinainen yhtiökokous 15.4.2021 päätti, että yhtiön hallituksen jäsenten kuukausipalkkioiden yhteismäärästä noin 40 % maksetaan yhtiön hallussa olevilla omilla osakkeilla ja 60 % maksetaan rahana.

Lisätietoja:

Aku Rumpunen
Talous- ja rahoitusjohtaja
puh +358(0)40 556 3546

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Finanssivalvonta
Keskeiset tiedotusvälineet

www.boreo.com

Boreo lyhyesti:

Boreo on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka luo arvoa omistamalla, hankkimalla ja kehittämällä B2B-liiketoimintoja Pohjois-Euroopassa, Boreon liiketoiminnot on organisoitu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: i) Elektroniikka, ii) Tekninen kauppa, ja iii) Raskas kalusto.

Boreon päätavoite on omistaja-arvon luominen pitkällä aikavälillä. Tämän se pyrkii saavuttamaan yritysostovetoisella strategialla, luomalla optimaaliset olosuhteet sen yhtiöille myynnin kasvattamiseen ja kannattavuuden parantamiseen sekä olemalla paras mahdollinen koti sen yhtiöille ja henkilöstölle.

Konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2020 oli 103,6 milj, euroa ja se työllistää noin 350 henkilöä – Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Boreo – Paikka Kasvaa ja Kukoistaa.

Alkuperäinen artikkeli