Etusivu » Vaisalan vuoden 2020 vuosiraportti on julkaistu

Vaisalan vuoden 2020 vuosiraportti on julkaistu

Vaisalan vuoden 2020 vuosiraportti on julkaistu

Vaisala Oyj
Pörssitiedote
2.3.2021 klo 11

Vaisalan vuoden 2020 vuosiraportti on julkaistu

Vaisala Oyj on tänään julkaissut vuoden 2020 vuosiraportin. Vaisalan vuosiraportti 2020 sisältää hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja tilintarkastuskertomuksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, selvityksen muista kuin taloudellisista tiedoista sekä GRI (Global Reporting Initiative) Standards -ohjeiston mukaiset vastuullisuustiedot. Vuosiraportti on luettavissa yhtiön verkkosivuilla osoitteessa vaisala.fi/vuosiraportti. 19.2.2021 julkaistu Palkitsemisraportti 2020 on luettavissa yhtiön verkkosivuilla osoitteessa vaisala.fi/sijoittajat.


Lisätietoja
Paula Liimatta, Business Controller and Head of Investor Relations
Puh. 040 580 3521

Jakelu
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
vaisala.fi

Vaisala on maailman johtava ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys. Yli 80-vuotiseen kokemukseemme pohjaten tarjoamme asiakkaillemme luotettavia mittaratkaisuja ja palveluja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi. Vaisalan pääkonttori sijaitsee Suomessa, ja yhtiön palveluksessa on yli 1 900 ammattilaista eri puolilla maailmaa. Yhtiön A-sarjan osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki arvopaperipörssissä. vaisala.fi twitter.com/VaisalaSuomi

Liite

Alkuperäinen artikkeli