Etusivu » Investors House: Työvoitto asuntovuokrauksessa

Investors House: Työvoitto asuntovuokrauksessa

Investors House: Työvoitto asuntovuokrauksessa

Investors House Oyj

Lehdistötiedote 2.3.2021 klo 10:30

Investors House: Työvoitto asuntovuokrauksessa

Investors House -konserniin kuuluva OVV-ketju vuokrasi helmikuussa yhteensä 354 asuntoa, mikä on jopa 11 prosenttia enemmän kuin edellisvuoden vastaavan ajankohdan 320 asuntoa. Kumulatiivisesti 1-2/2021 OVV-ketjun vuokraamien asuntojen määrä 708 asuntoa on neljä prosenttia edellisvuoden 683 asunnon tasoa korkeampi.

”Vaikeassa markkinatilanteessa korostuu välittäjän osaaminen. Ammattimainen välittäjä tuntee markkinan ja osaa hinnoitella ja tarjota vuokrattavat kohteet houkuttelevasti, jolloin vuokralainen valitsee vapaana olevista asunnoista sen, joka parhaiten vastaa hänen tarpeitaan. Helmikuun kasvanut vuokrausmäärä oli siis työvoitto.”, sanoo Kiinteistövarallisuudenhoidosta vastaava johtaja Antti Lahtinen.

Asuntovuokrausta ja Kokonaispalvelua Investors Housen Kiinteistövarallisuudenhoidon yksikössä tekee franchising-yrittäjyyteen perustuva OVV-ketju 12 paikkakunnalla.

Helsinki 2.3.2021

Investors House Oyj

Lisätiedot:
Johtaja Antti Lahtinen, Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito, puh 040 538 6931

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.investorshouse.fi

Investors House luo omistaja-arvoa yhdistämällä osaamisensa kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Toimintamalli tarjoaa useita kasvu- ja ansaintamahdollisuuksia, minkä lisäksi yhtiö pystyy hyödyntämään tehokkaasti markkinoilla avautuvia mahdollisuuksia ja allokoimaan pääomia parhaaksi katsomallaan tavalla.

Alkuperäinen artikkeli