Etusivu » Savosolar Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2020 on julkaistu

Savosolar Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2020 on julkaistu

Savosolar Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2020 on julkaistu

| Source:

Savosolar Oyj

Savosolar Oyj

Mikkeli, FINLAND

English
Finnish

Savosolar Oyj
Yhtiötiedote, Sisäpiiritieto 26.3.2021 klo 11.50 (CET)

Savosolar Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2020 on julkaistu

Savosolar Oyj:n vuosikertomus, joka sisältää tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen vuodelta 2020, on julkaistu.

Yhtiö on 22.2.2021 julkaistussa tilinpäätöstiedotteessa tilikaudelta 2020 tiedottanut mahdollisesta käyttöpääoman riittävyyteen liittyvästä riskistä. Vastaava riski sisältyy myös vuosikertomukseen 2020. Tämän johdosta tilintarkastajan antamaan tilintarkastuskertomukseen tilikaudelta 2020 sisältyy toiminnan jatkuvuuteen liittyvä olennaista epävarmuutta koskeva kirjaus:

”Haluamme kiinnittää huomiota tilinpäätöksen liitetietojen ja toimintakertomuksen kohtaan ”Yleiset riskit ja liiketoiminnan epävarmuustekijät”, jonka mukaan yhtiö ei voi olla varma käyttöpääoman riittävyydestä seuraavien 12 kuukauden tarpeisiin. Tämä osoittaa sellaista olennaista epävarmuutta, joka saattaa antaa merkittävää aihetta epäillä yhtiön kykyä jatkaa toimintaansa. Lausuntoamme ei ole mukautettu tämän seikan osalta.”

Vuosikertomus on saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.savosolar.com osiossa Uutiset ja media, Vuosikertomukset ja se on myös tämän tiedotteen liitteenä. Vuosikertomus on saatavilla pdf-tiedostona suomeksi ja englanniksi.

SAVOSOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com

Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savosolar Oyj:n on julkaistava markkinoiden väärinkäyttöasetuksen (MAR) perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi 26.3.2021 klo 11.50 (CET) edellä mainitun henkilön toimesta.
Savosolar lyhyesti

Savosolarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savosolar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savosolarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin, joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savosolar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan lähes 20 maahan neljällä mantereella. Savosolarin osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Swedenissä tunnuksella SAVOS ja Nasdaq First North Growth Market Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.
Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 505 65 172.

Liite

Attachments


Savosolar_Vuosikertomus_2020

Savosolar_Vuosikertomus_2020…Alkuperäinen artikkeli