Etusivu » Savosolar on voittanut tarjouskilpailun aurinkolämpöjärjestelmän toimituksesta Stadtwerke Lemgo GmbH:lle Saksassa

Savosolar on voittanut tarjouskilpailun aurinkolämpöjärjestelmän toimituksesta Stadtwerke Lemgo GmbH:lle Saksassa

Savosolar on voittanut tarjouskilpailun aurinkolämpöjärjestelmän toimituksesta Stadtwerke Lemgo GmbH:lle Saksassa

| Source:

Savosolar Oyj

Savosolar Oyj

Mikkeli, FINLAND

English
Finnish

Savosolar Oyj
Yhtiötiedote, Sisäpiiritieto 26.3.2021 klo 12.30 (CET)

Savosolar on voittanut tarjouskilpailun aurinkolämpöjärjestelmän toimituksesta Stadtwerke Lemgo GmbH:lle Saksassa

Savosolar Oyj on valittu neuvottelemaan aurinkolämmitysjärjestelmän toimitusta koskevasta sopimuksesta Stadtwerke Lemgo GmbH:lle Saksassa. Toimituksen kokonaisarvo on yli 2,1 miljoonaa euroa. Sopimusneuvottelut ovat käynnistyneet, ja osapuolet pyrkivät saattamaan ne päätökseen muutaman viikon aikana. Toimitussopimuksen valmistuttua järjestelmän toimitus alkaa kesän 2021 jälkeen.

Savosolarin toimitusjohtaja Jari Varjotie: "Olemme erittäin tyytyväisiä, että Lemgo näki ratkaisumme vastaavan parhaiten heidän tarpeisiinsa ja valitsi Savosolarin neuvottelemaan aurinkolämpölaitoksensa toimituksesta. Tämä osoittaa, että määrätietoinen työmme Saksan teollisen kokoluokan aurinkolämpöjärjestelmien markkinoilla maksaa takaisin. Ensimmäinen Saksan referenssimme Ettenheimissa aloitti toimintansa syksyllä 2020 ja nyt kyseessä on noin viisi kertaa suurempi järjestelmätoimitus. Saksan lämmitysmarkkinan potentiaali on suuri Savosolarin kannalta, kun monet kaupungit ja kunnat sekä teolliset toimijat etsivät kestäviä ja puhtaita lämmitysratkaisuja hiilen polttamisen sijaan. Savosolar on valmis vastaamaan sekä tähän kysyntään että asiakkaiden korkeisiin odotuksiin."

SAVOSOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com
Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savosolar Oyj:n on julkaistava markkinoiden väärinkäyttöasetuksen (MAR) perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi 26.3.2021 klo 12.30 (CET) edellä mainitun henkilön toimesta.
Savosolar lyhyesti

Savosolarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savosolar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savosolarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin, joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savosolar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan lähes 20 maahan neljällä mantereella. Savosolarin osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Swedenissä tunnuksella SAVOS ja Nasdaq First North Growth Market Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.
Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 505 65 172.

Alkuperäinen artikkeli