Etusivu » Privanet Group Oyj siirtää varsinaista yhtiökokoustaan

Privanet Group Oyj siirtää varsinaista yhtiökokoustaan

Privanet Group OyjPrivanet Group Oyj siirtää varsinaista yhtiökokoustaan

30.3.2021 15:15:01 EEST | Privanet Group Oyj | Yhtiötiedote

Privanet Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE
30.03.2021 kello 15.15

Privanet Group Oyj siirtää varsinaista yhtiökokoustaan

Privanet Group Oyj:n hallitus on päättänyt siirtää yhtiön varsinaista yhtiökokousta myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Yhtiön aiemmin julkaiseman sijoittajakalenterin mukaan varsinainen yhtiökokous oli tarkoitus järjestää 20.4.2021.

Yhtiö jatkaa vaihtoehtojen selvittämistä tytäryhtiönsä Privanet Securities Oy:n enemmistöomistajuudesta luopumiseksi 24.3.2021 julkaisemansa yhtiötiedotteen mukaisesti. Yhtiön tavoitteena on tuoda konkreettinen esitys järjestelyn toteuttamisesta varsinaisen yhtiökokouksen päätettäväksi. Kokouskutsun varsinaiseen yhtiökokoukseen toimitetaan osakeyhtiölain mukaisesti viimeistään kolme viikkoa ennen kokousta.

Yhteyshenkilöt

Kim Wiio

Hallituksen puheenjohtaja

Privanet Group Oyj

Puh:

+358 (0)44 567 8964

kim.wiio@privanet.fi

Riku Lindström

toimitusjohtaja

Privanet Group Oyj

Puh:

+358 (0)40 864 4483

riku.lindstrom@privanet.fi

Tietoja julkaisijasta Privanet Group Oyj

Privanet Group Oyj on suomalainen sijoituspalvelukonsernin emoyhtiö. Konsernin tytäryhtiö Privanet Securities Oy harjoittaa sijoituspalveluyrityksen toimiluvan mukaista liiketoimintaa keskittyen Suomen johtavan listaamattomien arvopapereiden jälkimarkkinan ylläpitämiseen sekä erinäisiin rahoitusjärjestelyihin. Privanet Groupin toiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Yhtiön asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat. www.privanet.fi.

Privanet Group Oyj:n Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Valkia Advisors Oy, puh. +358 (0)50 368 6866.

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Tilaa

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

UutishuoneAlkuperäinen tiedote