Etusivu » Nokia julkisti vuotta 2020 koskevan Annual Report on Form 20-F- ja Nokia vuonna 2020 -vuosikertomuksensa

Nokia julkisti vuotta 2020 koskevan Annual Report on Form 20-F- ja Nokia vuonna 2020 -vuosikertomuksensa

Nokia julkisti vuotta 2020 koskevan Annual Report on Form 20-F- ja Nokia vuonna 2020 -vuosikertomuksensa

Nokia julkisti vuotta 2020 koskevan Annual Report on Form 20-F- ja Nokia vuonna 2020 -vuosikertomuksensa

Nokia Oyj
Pörssitiedote
4.3.2021 klo 23.00

Nokia julkisti vuotta 2020 koskevan Annual Report on Form 20-F- ja Nokia vuonna 2020 -vuosikertomuksensa

Nokia julkisti tänään vuoden 2020 vuosikertomuksensa Yhdysvaltojen arvopaperisäännösten mukaisessa asiakirjassa (Form 20-F) Yhdysvaltojen arvopaperimarkkinoita valvovalle viranomaiselle (the U.S. Securities and Exchange Commission). Lisäksi Nokia julkisti Nokia vuonna 2020 -vuosikertomuksensa, joka sisältää tilintarkastetun tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen, selvityksen Nokian hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja toimielinten palkitsemisraportin vuodelta 2020.

Annual Report on Form 20-F- ja Nokia vuonna 2020 -vuosikertomukset tulevat saataville PDF-muodossa osoitteessa www.nokia.com/fi_fi/tietoa-nokiasta/sijoittajat/tulostietoja-ja-raportteja. Osakkeenomistajat voivat tilata painetun version vuosikertomuksista veloituksetta Nokian internetsivuilta. Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on saatavilla myös osoitteessa www.nokia.com/fi_fi/tietoa-nokiasta/sijoittajat/hallinto ja palkitsemisraportti osoitteessa www.nokia.com/yhtiokokous.

Nokia julkaisee tilinpäätöksen myös European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisesti XHTML-muodossa. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä. ESEF-tilinpäätös on saatavilla tämän tiedotteen liitteenä olevassa zip-tiedostossa ja osoitteessa www.nokia.com/fi_fi/tietoa-nokiasta/sijoittajat/tulostietoja-ja-raportteja.

Nokia
Luomme teknologiaa ja kriittisiä verkkoja tuomaan yhteen maailman innovaatiot ja osaamisen eri toimialoilla, kaupungeissa, tuotantoketjuissa ja yhteisöissä.

Olemme sitoutuneet jatkuvaan innovaatioon ja teknologiajohtajuuteen palkitun Nokia Bell Labsin johdolla. Mahdollistamme viimeisintä teknologiaa ja osaamista hyödyntäviä verkkoratkaisuja niin mobiili-, infrastruktuuri- kuin pilvipalveluissa.

Sitoutumalla korkeimpiin eettisiin liiketoimintaperiaatteisiin ja turvallisuusstandardeihin olemme mukana rakentamassa tuottavampaa, vastuullisempaa ja monimuotoisempaa maailmaa.

Seuraa meitä ja uusimpia uutisiamme verkkosivuillamme www.nokia.com ja Twitterissä @nokia.

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Nokia
Viestintä
Puh. +358 (0) 10 448 4900
Sähköposti: press.services@nokia.com
Katja Antila, johtaja, mediasuhteet

Liitteet

Alkuperäinen artikkeli