Etusivu » Nasdaq Helsinki Kurinpitolautakunta on määrännyt SAV-Rahoitus Oyj:lle kurinpitomaksun

Nasdaq Helsinki Kurinpitolautakunta on määrännyt SAV-Rahoitus Oyj:lle kurinpitomaksun

SAV-Rahoitus OyjNasdaq Helsinki Kurinpitolautakunta on määrännyt SAV-Rahoitus Oyj:lle kurinpitomaksun

31.3.2021 17:15:01 EEST | SAV-Rahoitus Oyj | Yhtiötiedote

Nasdaq Helsinki Kurinpitolautakunta on määrännyt SAV-Rahoitus Oyj:lle 10.000 euron suuruisen kurinpitomaksun 31.3.2021.

Kurinpitolautakunta katsoi päätöslauselmassaan SAV-Rahoitus Oyj:n rikkoneen vuoden 2020 varsinaisen yhtiökokouksen kokouskutsun ja yhtiökokousten päätösten sekä vuoden 2020 puolivuosikatsausten osalta tiedottamisessaan Nasdaq First North Bond Market – Rulebook -sääntöjen kohtia 4.2.1, 4.2.2 ja 4.4.c. Lisäksi SAV-Rahoitus Oyj on rikkonut sääntöjen kohtaa 2.2.3. liikkeeseenlaskijan organisaatiota koskevista vaatimuksista.

Yhtiö ei ollut julkistanut yhtiökokouskutsuaan, yhtiökokouksen päätöksiä tai puolivuotiskatsaustaan yhtiöesitteessä ilmoittamassaan aikataulussa, vaan yhtiökokousta koskeva tieto on julkistettu useita kuukausia myöhässä ja puolivuosikatsaus yli kuukausi ilmoitettua julkistuspäivämäärää myöhemmin. Yhtiöllä on ollut virheellinen käsitys tiedottamisesta ja tiedottamista koskevista sopimuksista.

Yhtiö suhtautuu rikkomuksiin vakavasti ja on ryhtynyt tarvittaviin toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, etteivät virheet toistu. Yhtiö on nimittänyt certified advisorin ja tulee jatkossa noudattamaan erityistä huolellisuutta ja varautumaan tarvittavalla resurssoinnilla ja osaamisella sääntöjenmukaisen toimimisen varmistamiseksi.

SAV-Rahoitus Oyj

Hallitus

Lisätietoja:

Daniel Pasternack, SAV-Rahoitus Oyj:n hallituksen puheenjohtaja

daniel.pasternack@eabgroup.fi, +358505693416

Jakelu:

Nasdaq Helsinki,

keskeiset tiedotusvälineet

www.sav-rahoitus.fi/

Tietoja julkaisijasta SAV-Rahoitus Oyj

SAV-Rahoitus Oyj palvelee sekä yksityisiä kuluttajia että autokauppaa. Yksityishenkilöille myönnämme lainaa ajoneuvoa vastaan sekä rahoitusta käytettyjen ajoneuvojen ostamiseen. Yhtiöllä on noin 400 yhteistyöautoliikettä ympäri Suomea. SAV-Rahoitus Oyj sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa palvelemme asiakkaitamme sopimuksiin ja niiden hoitoon liittyvissä asioissa.

Sähköisen asioinnin avulla voimme palvella kuluttaja- ja autoliikeasiakkaita kaikkialla Suomessa. SAV-Rahoitus Oyj on suomalainen ja suomalaisomisteinen julkinen osakeyhtiö, jonka liikevaihto oli viimeisen tilinpäätöksen (1.1.2019 -31.12.2019) mukaan 3,42 miljoona euroa ja taseen loppusumma 29,16 miljoonaa euroa. Omavaraisuusasteemme on 10,5 %. Elite Sijoitus Oy sekä Oma Säästöpankki Oyj omistavat 99,49 % SAV-Rahoitus Oyj:n osakkeista. Elite Sijoituksen osuus osakkeista on 48,75 % ja Oma Säästöpankin osuus 50,74 %.

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Tilaa

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

UutishuoneAlkuperäinen tiedote