Etusivu » Muutos Aktia Pankki Oyj:n hallussa olevien osakkeiden määrässä

Muutos Aktia Pankki Oyj:n hallussa olevien osakkeiden määrässä

Muutos Aktia Pankki Oyj:n hallussa olevien osakkeiden määrässä

Aktia Pankki Oyj
Pörssitiedote
12.3.2021 klo 15.00

Muutos Aktia Pankki Oyj:n hallussa olevien osakkeiden määrässä

Aktia Pankki Oyj on tänään luovuttanut yhtiön hallituksen päätöksen nojalla yhteensä 12 823 yhtiön hallussa ollutta osaketta tietyille avainhenkilöille osana yhtiön lyhyen aikavälin palkitsemisjärjestelmää ansaintajaksolta 2020.

Edellä mainittujen luovutusten jälkeen yhtiön hallussa on yhteensä 182 262 osaketta.

Aktia Pankki Oyj

Lisätietoja:
Ari Syrjäläinen, lakiasiainjohtaja, puh. 050 362 9587

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Tiedotusvälineet
www.aktia.com

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta kaikkialla ja kasvokkain toimipisteissämme pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen, Vaasan ja Oulun seuduilla. Palkitun varainhoitomme rahastoja myydään myös kansainvälisesti. Työllistämme noin 830 henkilöä eri puolella Suomea. Aktian hallinnoitavat asiakasvarat (AuM) 31.12.2020 olivat 10,4 miljardia euroa ja taseen arvo 10,6 miljardia euroa. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (AKTIA). aktia.com

Alkuperäinen artikkeli