Etusivu » NORDIC ID OYJ:N OSAKKEITA MERKITTY OPTIOILLA

NORDIC ID OYJ:N OSAKKEITA MERKITTY OPTIOILLA

NORDIC ID OYJ:N OSAKKEITA MERKITTY OPTIOILLA

NORDIC ID OYJ

YHTIÖTIEDOTE 02.02.2021 KELLO 16:00

NORDIC ID OYJ:N OSAKKEITA MERKITTY OPTIOILLA

Nordic ID Oyj:n 2020A-optio-oikeuksilla on merkitty yhteensä 10 500 yhtiön uutta osaketta. Uudet osakkeet on merkitty kaupparekisteriin 1.2.2021, minkä jälkeen ne tuottavat samat oikeudet kuin yhtiön olemassa olevat osakkeet. Uudet osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla yhdessä yhtiön vanhojen osakkeiden kanssa arviolta 3.2.2021.

Uusien osakkeiden yhteenlaskettu merkintähinta 12 222 euroa kirjataan sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon, eikä yhtiön osakepääomaa koroteta. Osakemerkintöjen seurauksena Nordic ID Oyj:n osakkeiden lukumäärä on noussut 2 532 056 osakkeeseen.

Yhtiön optio-ohjelma 2018 on nyt päättynyt.

Lisätietoja:

Juuso Lehmuskoski, toimitusjohtaja, puh. 0405 103 790
Hyväksytty Neuvonantaja: Translink Corporate Finance Oy, puh. 0400 735 835

Nordic ID Oyj lyhyesti:

Nordic ID Oyj on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista, palveluratkaisua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.1.- 31.12.2019 oli 9,2 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 76 % muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market-markkinapaikalla.

www.nordicid.fi

Alkuperäinen artikkeli