Etusivu » Evli Pankki Oyj:n vuosikertomus ja palkitsemisraportti vuodelta 2020 on julkaistu

Evli Pankki Oyj:n vuosikertomus ja palkitsemisraportti vuodelta 2020 on julkaistu

Evli Pankki Oyj:n vuosikertomus ja palkitsemisraportti vuodelta 2020 on julkaistu

EVLI PANKKI OYJ:N PÖRSSITIEDOTE 11.2.2021 KLO 10.00 (EET/EEST)

Evli Pankki Oyj on julkaissut vuoden 2020 vuosikertomuksen suomeksi ja englanniksi. Vuosikertomus sisältää yhtiön tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen tilikaudelta 1.1.-31.12.2020. Evli on julkaissut vuosikertomuksen ensimmäistä kertaa European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena XHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä. XBRL-merkinnät eivät ole kuuluneet tilintarkastuksen piiriin.

Lisäksi Evli on julkaissut erillisenä dokumenttina selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2020 sekä palkitsemisraportin suomeksi ja englanniksi.

Vuosikertomus on tämän tiedotteen liitteenä sekä XHTML-tiedostona, että PDF-tiedostona ja saatavilla osoitteessa www.evli.com/sijoittajat. Myös vuoden 2020 selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportti on tämän tiedotteen liitteenä PDF-tiedostona ja saatavilla osoitteessa www.evli.com/sijoittajat.

EVLI PANKKI OYJ

Juho Mikola
Talousjohtaja

Lisätietoja:
Juho Mikola, talousjohtaja, Evli Pankki Oyj, p. +358 40 717 8888, juho.mikola@evli.com


Evli Pankki Oyj

Evli on sijoittamiseen erikoistunut pankki, joka auttaa yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kasvattamaan varallisuuttaan. Tuote- ja palveluvalikoima sisältää sijoitusrahastoja, varainhoitoa ja pääomamarkkinapalveluita, vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, osakeanalyysia, kannustinjärjestelmien suunnittelu- ja hallinnointipalveluja sekä yritysjärjestelypalveluita. Yhtiö tarjoaa myös asiakkaiden sijoitustoimintaa tukevia pankkipalveluita. Evli on Suomen parhaaksi arvioitu ja suosituin yhteisövarainhoitaja*.

Evlin hallinnoitavana on 14,1 miljardia euroa asiakkaiden varoja (netto 12/2020). Evli-konsernin oma pääoma on 95,4 miljoonaa euroa ja BIS-vakavaraisuussuhde 15,2 prosenttia (31.12.2020). Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 250 henkilöä. Evli Pankki Oyj:n B-osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

*KANTAR SIFO Prospera External Asset Management Finland 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 ja SFR Scandinavian Financial Research Institutional Investment Services, Finland 2015, 2016, 2017, 2018.


Jakelu: Nasdaq Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.evli.com

Alkuperäinen artikkeli