Etusivu » Savosolar on saanut ennakkotiedon Montpellierin kauppatuomioistuimen ratkaisusta

Savosolar on saanut ennakkotiedon Montpellierin kauppatuomioistuimen ratkaisusta

Savosolar on saanut ennakkotiedon Montpellierin kauppatuomioistuimen ratkaisusta

Savosolar Oyj
Yhtiötiedote, Sisäpiiritieto 8.1.2021 klo 16.30 (CET)

Savosolar on saanut ennakkotiedon Montpellierin kauppatuomioistuimen ratkaisusta

Savosolar Oyj (”Savosolar” tai ”Yhtiö”) tiedotti 26.3.2018 saaneensa haasteen ranskalaiselta Sunti SAS:ltä Montpellierin kauppatuomioistuimeen Savosolarin väitetystä sopimusrikkomuksesta koskien yksioikeuslauseketta aurinkolämpöprojektin tarjouskilpailussa.

Savosolarin saaman tiedon mukaan Montpellierin kauppatuomioistuin on tehnyt asiassa ratkaisun 23.12.2020. Savosolarin nyt saamien ennakkotietojen mukaan ratkaisun sisältö on seuraava: Montpellierin kauppatuomioistuin on katsonut Savosolarin rikkoneen Sunti SAS:n ja Savosolarin välistä sopimusta. Tuomioistuin on velvoittanut Savosolarin maksamaan Sunti SAS:lle yhteensä noin 130.000 euron suuruisen vahingonkorvauksen.

Savosolar ei ole saanut vielä tiedokseen virallista kappaletta Montpellierin kauppatuomioistuimen tekemästä ratkaisusta.

SAVOSOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com
Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savosolar Oyj:n on julkaistava markkinoiden väärinkäyttöasetuksen (MAR) perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi 8.1.2021 klo 16.30 (CET) edellä mainitun henkilön toimesta.
Savosolar lyhyesti

Savosolarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savosolar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savosolarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin, joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savosolar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan lähes 20 maahan neljällä mantereella. Savosolarin osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Swedenissä tunnuksella SAVOS ja Nasdaq First North Growth Market Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.
Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 505 65 172.

Alkuperäinen artikkeli