Etusivu » Savosolar on allekirjoittanut toimitussopimuksen aurinkolämpöjärjestelmästä AbSOLARille Cadaujaciin, Ranskaan

Savosolar on allekirjoittanut toimitussopimuksen aurinkolämpöjärjestelmästä AbSOLARille Cadaujaciin, Ranskaan

Savosolar on allekirjoittanut toimitussopimuksen aurinkolämpöjärjestelmästä AbSOLARille Cadaujaciin, Ranskaan

Savosolar Oyj
Yhtiötiedote, Sisäpiiritieto 8.1.2021 klo 15.00 (CET)

Savosolar on allekirjoittanut toimitussopimuksen aurinkolämpöjärjestelmästä AbSOLARille Cadaujaciin, Ranskaan

Savosolar on allekirjoittanut toimitussopimuksen AbSOLAR SAS:n kanssa aurinkolämpölaitoksen toimituksesta Cadaujaciin, Ranskaan. Toimitus on arvoltaan noin 300 tuhatta euroa. Järjestelmän toimitus tapahtuu vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla.

Savosolar tiedotti 23. huhtikuuta 2020 voittaneensa pilottihankkeen AbSOLARille ja yksinoikeussopimuksesta AbSOLARin kanssa koskien kasvihuoneen lämmitykseen suunniteltua suurempaa projektia, jonka budjettiarvo on noin 2,5 miljoonaa euroa. Nyt allekirjoitettu toimitussopimus koskee AbSOLARin pilottijärjestelmää, joka on odottanut päätöstä uusiutuvan energian tuesta.

Tämä AbSOLARin ensimmäinen järjestelmä yhdistää Savosolarin aurinkolämpöjärjestelmän AbSOLARin kausivarastoratkaisuun lämmön toimittamiseksi paikalliseen kaukolämpöverkkoon. Järjestelmän tavoitteena on kattaa aurinkolämmöllä lähes 100 % vuositasolla tarvittavasta energiasta. Savosolarin toimitus sisältää n. 900 neliömetrin aurinkokeräinkentän, putkistot sekä pumppu- ja ohjausyksikön.

Suuremman projektin toimituksen odotetaan alkavan myös vuonna 2021.

Jari Varjotie, Savosolarin toimitusjohtaja: ”Olemme iloisia, että tämä AbSOLARin ensimmäisen projektin toimitus on nyt lähtenyt liikkeelle. AbSOLARin koko järjestelmä, joka tullaan ottamaan käyttöön Cadaujacissa, on erittäin mielenkiintoinen, sillä se tarjoaa kaukolämpöverkolle täysin puhdasta lämpöä koko vuoden ajan. Uskomme, että tämä herättää kiinnostusta useisiin vastaaviin järjestelmiin tulevaisuudessa, mikä auttaa nopeuttamaan hiilidioksidipäästöjen vähentämistä myös kaukolämmössä. Odotamme innolla jatkoyhteistyötä AbSOLARin kanssa, mikä jatkuu seuraavaksi kasvihuonehankkeella.”

SAVOSOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com
Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savosolar Oyj:n on julkaistava markkinoiden väärinkäyttöasetuksen (MAR) perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi 8.1.2021 klo 15.00 (CET) edellä mainitun henkilön toimesta.
Savosolar lyhyesti

Savosolarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savosolar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savosolarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin, joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savosolar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan lähes 20 maahan neljällä mantereella. Savosolarin osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Swedenissä tunnuksella SAVOS ja Nasdaq First North Growth Market Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.
Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 505 65 172.

Alkuperäinen artikkeli