Etusivu » KUTSU SSH:N DELTAGON-YRITYSOSTOA KOSKEVAAN TIEDOTUSTILAISUUTEEN 2. HELMIKUUTA 2021

KUTSU SSH:N DELTAGON-YRITYSOSTOA KOSKEVAAN TIEDOTUSTILAISUUTEEN 2. HELMIKUUTA 2021

KUTSU SSH:N DELTAGON-YRITYSOSTOA KOSKEVAAN TIEDOTUSTILAISUUTEEN 2. HELMIKUUTA 2021

SSH järjestää tiedotustilaisuuden perjantaina 29.1. julkistetusta Deltagon-yritysostosta sijoittajille, analyytikoille ja median jäsenille tiistaina 2. helmikuuta kello 10.00.

Tilaisuudessa SSH antaa lisätietoja kaupasta. Tilaisuuteen osallistuu SSH:n, Deltagonin ja Suomen Erillisverkot Oy:n johtoa.

Tilaisuuden esitysmateriaalit tulevat saataville SSH:n verkkosivuille (www.ssh.com) tilaisuuden jälkeen.

Aika: 2.1.2021 klo 10.00
Paikka: Videokokous
Tilaisuuteen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan maanantaihin 1.2.2021 klo 14.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jussi.mononen@ssh.com. Linkki videokokoukseen lähetetään ilmoittautuneille osallistujille iltapäivän 1.2. aikana.
SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ
Niklas Nordström
talousjohtaja

Lisätietoja SSH.COM:ista
SSH.COM auttaa yrityksiä hallitsemaan ja turvaamaan digitaalista ydintään – kriittistä dataa, sovelluksia ja pal­veluita. Yli 3000 asiakkaamme joukossa on 40% Fortune 500 -yrityksistä, monet maailman johtavista rahoitusalojen yrityksistä ja johtavia yrityksiä monilta muilta toimi­aloilta. Autamme asiakkaitamme menes­ty­mään pilviaikakaudella tarjoamalla kitkattomia pääsynhallintaratkaisuja, jotka minimoivat pääsyoikeuksiin liittyvät riskit. SSH.COM myy sovelluksiaan maailmanlaajuisesti verkossa, toimipisteiden kautta sekä kat­tavan myynti­partneri­verkoston avulla. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.

Alkuperäinen artikkeli