Etusivu » HONKARAKENTEEN TALOUSJOHTAJA LEENA AALTO SIIRTYY TOISEN TYÖNANTAJAN PALVELUKSEEN

HONKARAKENTEEN TALOUSJOHTAJA LEENA AALTO SIIRTYY TOISEN TYÖNANTAJAN PALVELUKSEEN

logo.jpg

HONKARAKENTEEN TALOUSJOHTAJA LEENA AALTO SIIRTYY TOISEN TYÖNANTAJAN PALVELUKSEEN

HONKARAKENNE OYJ Pörssitiedote 18.1.2021 kello 11:00

HONKARAKENTEEN TALOUSJOHTAJA LEENA AALTO SIIRTYY TOISEN TYÖNANTAJAN PALVELUKSEEN

Honkarakenteen talousjohtaja Leena Aalto on irtisanoutunut siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen. Leena Aalto on työskennellyt Honkarakenteella tammikuusta 2012 lähtien. Talousjohtaja ja johtoryhmän jäsen hän on ollut huhtikuusta 2017 lähtien.

Leena Aalto on sitoutunut jatkamaan työskentelyä Honkarakenteella tehtäviensä siirtämisen ajan, arviolta helmikuun loppuun asti.

”Kiitän Leenaa lojaalista vastuunkannosta yrityksemme matkalla, jossa tavoitteena on aina ollut olla alan kannattavin yritys. Yhteinen matka on ollut antoisa ja haluankin toivotta Leenalle mitä parhainta menestystä uusissa haasteissa. Näin se elämä menee, matka jatkuu”, toteaa toimitusjohtaja Marko Saarelainen.

Honkarakenne käynnistää uuden talousjohtajan haun välittömästi.

HONKARAKENNE OYJ

Marko Saarelainen
toimitusjohtaja

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Marko Saarelainen, puh. 040 542 0254, marko.saarelainen@honka.com

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Finanssivalvonta
www.honka.fi

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan Suomessa, yhtiön oma tehdas sijaitsee Karstulassa. Vuonna 2019 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 47,5 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 34 %. www.honka.fi

Alkuperäinen artikkeli