Etusivu » QPR Software toimittaa ohjelmistoja eurooppalaiselle energiayhtiölle

QPR Software toimittaa ohjelmistoja eurooppalaiselle energiayhtiölle

QPR Software toimittaa ohjelmistoja eurooppalaiselle energiayhtiölle

Helsinki 18.12.2020 klo 10.00 – QPR Software on sopinut QPR EnterpriseArchitecture -ohjelmistolisenssien myynnistä suurelle energiayhtiölle, joka palvelee miljoonia yksityis- ja yritysasiakkaita. Asiakas valitsi QPR:n helppokäyttöisen mallinnustyökalun QPR EnterpriseArchitectin tukemaan heitä digitaalisen transformaation edistämisessä.

“Olemme tyytyväisiä laajentaessamme yhteistyötämme näin huomattavan toimijan kanssa prosessimallinnuksesta myös kokonaisarkkitehtuurin mallinnukseen. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa laajentaa yhteistyötä heidän kanssaan myös prosessien louhinnan ja analysoinnin alueella (process mining), koska yritys hakee uusia tapoja toiminnan tehokkuuden lisäämiseen”, sanoo QPR Softwaren toimitusjohtaja Jari Jaakkola.

QPR Software lyhyesti

QPR Software Oyj (Nasdaq Helsinki) tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen. Näiden tueksi QPR Software toimittaa yli 50 maassa strategian toimeenpanon, tulos- ja prosessijohtamisen, prosessianalyysin sekä kokonaisarkkitehtuurin ratkaisuja tukevia ohjelmistoja

Dare to improve. www.qpr.fi

Lisätietoja:

Harri Ruuska
Johtaja, QPR Software Oyj
S-posti: harri.ruuska(at)qpr.com
Puh. + 358 40 546 7279

Alkuperäinen artikkeli