Etusivu » Neo Industrialin uusi toiminimi Reka Industrial on rekisteröity kaupparekisteriin

Neo Industrialin uusi toiminimi Reka Industrial on rekisteröity kaupparekisteriin

Reka Industrial OyjNeo Industrialin uusi toiminimi Reka Industrial on rekisteröity kaupparekisteriin

26.11.2020 16:23:00 EET | Reka Industrial Oyj | Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot

Neo Industrial Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous 24.11.2020 päätti muuttaa yhtiön toiminimen Reka Industrial Oyj:ksi, englanniksi Reka Industrial Plc. Nimenmuutos on rekisteröity kaupparekisteriin tänään 26.11.2020.

Yhtiön nimi arvo-osuusjärjestelmässä ja pörssin kaupankäyntijärjestelmässä muuttuu 27.11.2020. Osakkeen nykyinen kaupankäyntitunnus NEO1V muuttuu toiminimen muutoksen seurauksena ja 27.11.2020 alkaen yhtiön osakkeen kaupankäyntitunnus on REKA.

Uudet perustiedot:
Yhtiön nimi: Reka Industrial Oyj
Osakkeen kaupankäyntitunnus: REKA
ISIN-koodi: FI0009800296

Reka Industrial Oyj

Lisätietoja:
Jukka Poutanen, toimitusjohtaja, puh. 040 833 9007

Tietoja julkaisijasta Reka Industrial Oyj

Reka Industrial investoi moderniin yhteiskuntaan ja uudistaa yhteiskunnan tukijalkana toimivaa teollisuutta. Teollisena perheyhtiönä Reka Industrial sitoutuu pitkäjänteisesti kehittämään omistamiensa yhtiöiden suorituskykyä ja kestävää kehitystä. Konserniyhtiöiden kautta Reka Industrial on mukana niin energia- kuin kulkuneuvoteollisuudenkin murroksessa. Reka Industrialin B-sarjan osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Pörssitiedote muilla kielillä

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Tilaa

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

UutishuoneAlkuperäinen tiedote