Etusivu » eQ OYJ:N OSAKEMÄÄRÄ ON LISÄÄNTYNYT OPTIO-OIKEUKSILLA MERKITYILLÄ OSAKKEILLA

eQ OYJ:N OSAKEMÄÄRÄ ON LISÄÄNTYNYT OPTIO-OIKEUKSILLA MERKITYILLÄ OSAKKEILLA

eQ OYJ:N OSAKEMÄÄRÄ ON LISÄÄNTYNYT OPTIO-OIKEUKSILLA MERKITYILLÄ OSAKKEILLA

eQ OYJ OSAKKEIDEN KOKONAISMÄÄRÄ JA ÄÄNIMÄÄRÄ

26.11.2020, klo 8:30

eQ Oyj:n optio-ohjelman 2015 mukaisilla optio-oikeuksilla on merkitty yhteensä 150.000 uutta yhtiön osaketta. Merkintähinta 373.500 euroa kirjataan kokonaisuudessaan sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon, joten eQ Oyj:n osakepääoma säilyy ennallaan. Yhtiön osakkeiden lukumäärä merkinnän jälkeen on 38.872.198.

Merkintöjä vastaava osakemäärän lisäys on rekisteröity kaupparekisteriin tänään 26.11.2020. Uudet osakkeet tuottavat omistajilleen osakkeenomistajan oikeudet rekisteröintipäivästä lähtien. Osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Nasdaq Helsinki Oy:ssä yhdessä eQ Oyj:n vanhojen osakkeiden kanssa 27.11.2020 alkaen.

eQ Oyj:n optio-ohjelman 2015 ehdot ovat nähtävissä yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.eQ.fi.

Helsinki 26.11.2020

eQ OYJ

HALLITUS

Lisätietoja: toimitusjohtaja Janne Larma, puh. +358 9 6817 8920

Jakelu: Nasdaq Helsinki, www.eQ.fi

eQ-konserni on kotimainen varainhoitoon ja Corporate Finance -toimintaan keskittyvä yhtiöryhmä. eQ Varainhoito tarjoaa monipuolisia varainhoitopalveluita (ml. pääomarahastot ja kiinteistövarainhoito) sekä instituutioasiakkaille että yksityishenkilöille. Konsernin hallinnoitavat varat ovat noin 8,7 miljardia euroa. Konserniin kuuluva Advium Corporate Finance tarjoaa yritys- ja kiinteistöjärjestelyihin sekä pääomajärjestelyihin liittyviä palveluja.

Lisätietoa konsernista saa sivuilta www.eQ.fi.

Alkuperäinen artikkeli