Etusivu » Mikko Isoniemi Ilkka-Yhtymän kehitysjohtajaksi

Mikko Isoniemi Ilkka-Yhtymän kehitysjohtajaksi

Mikko Isoniemi Ilkka-Yhtymän kehitysjohtajaksi

Ilkka-Yhtymä Lehdistötiedote 16.11.2020, klo 9.30
MIKKO ISONIEMI ILKKA-YHTYMÄN KEHITYSJOHTAJAKSI
Myynninmaailma Oy:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja KTM Mikko Isoniemi nimitetään 11.1.2021 alkaen Ilkka-Yhtymän kehitysjohtajaksi vastuualueena liiketoiminnan kasvu. Isoniemi on toiminut lähes 20 vuotta markkinoinnin toimialalla ja luotsannut viimeiset kymmenen vuotta Myynninmaailmaa kasvun tiellä ja pk-yrityksiä myynnin sekä markkinoinnin tehostamisessa. Isoniemi jatkaa konserniin kuuluvan Myynninmaailma Oy:n hallituksen puheenjohtajana.
Ilkka-Yhtymän kehitysjohtajana Isoniemen tehtäviin kuuluu muun muassa yrityskauppaprosessin kehittäminen ja johtaminen. Keskeisiä tehtäviä ovat myös kasvuun liittyvien osaamistarpeiden ennakointi ja määrittäminen.
”Ilkka-Yhtymän strategian mukaisesti investoimme kannattavaan kasvuun, mikä edellyttää myös panostuksia kasvun resurssointiin. Mikko Isoniemen nimitys konsernin kehitysjohtajaksi mahdollistaa systemaattisemman tavan panostaa epäorgaaniseen kasvuun konsernin eri liiketoiminnoissa”, kertoo toimitusjohtaja Olli Pirhonen.
Isoniemi raportoi konsernin toimitusjohtajalle. Hän osallistuu erikseen sovittavalla tavalla konsernin johtoryhmän ja liiketoimintojen johtoryhmien työskentelyyn.
ILKKA-YHTYMÄ OYJ
Olli Pirhonen
toimitusjohtaja
Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Olli Pirhonen, Ilkka-Yhtymä Oyj, puh. 040 766 5418
JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ilkka-yhtyma.fi
Ilkka-Yhtymä lyhyesti
Informaatio yhdistää Ilkka-Yhtymän asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy, Myynninmaailma Oy, Digimoguli Oy ja somessa.com Oy Ab. Sanomalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi I-Mediat Oy julkaisee kahta kaupunkilehteä ja viittä paikallislehteä. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu sanomalehti- ja arkkipainamisesta sekä erikoispainon palveluista. Liana Technologies Oy tytäryhtiöineen tuottaa markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Konsernin palveluista vastaa noin 450 median, markkinoinnin ja teknologian osaajaa.

Alkuperäinen artikkeli