Etusivu » Yleiselektroniikka on saanut päätökseen Muottikolmion yritysoston

Yleiselektroniikka on saanut päätökseen Muottikolmion yritysoston

Yleiselektroniikka on saanut päätökseen Muottikolmion yritysoston

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 1.10.2020 klo 12:00

Yleiselektroniikka on saanut päätökseen Muottikolmion yritysoston

Yleiselektroniikka on tänään saanut päätökseen Muottikolmio Oy:n yritysoston.
Yritysosto julkistettiin 2.9.2020. Sen toteutuminen oli ehdollinen tavanomaisille yrityskaupan ehdoille ja sen odotettiin toteutuvan syys-lokakuun 2020 vaihteessa.

Yleiselektroniikka konsolidoi Muottikolmion 1.10.2020 alkaen.

Espoossa, 1. päivänä lokakuuta 2020

Yleiselektroniikka Oyj

Kari Nerg
Toimitusjohtaja

Jakelu:
Helsingin pörssi
keskeiset tiedotusvälineet,
www.yeint.fi

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kari Nerg
+358 44 341 8514

Yleiselektroniikka konserni lyhyesti:

Yleiselektroniikka-konserni on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka muodostuu kahdesta liiketoimintayksiköstä; elektroniikkateollisuuden alalla toimivasta Yleiselektroniikasta ja teollisuuden ja rakentamisen alalla toimivasta Machinerystä. Konsernin pro forma- liikevaihto vuonna 2019 oli 111,8 milj.€ ja se työllistää noin 330 henkilöä – Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Vuonna 1969 perustettu Yleiselektroniikka on Pohjois-Euroopan vanhimpia ammattielektroniikan myynti- ja jakeluyrityksiä. Päätuotteita ovat elektroniikan komponentit sekä mittaus- ja testauslaitteet ja asiakkaita elektroniikan valmistajat, huollot sekä tutkimus & tuotekehitys. Suomen ulkopuolella Yleiselektroniikka tunnetaan YE International nimellä.

Machinery on vuonna 1911 perustettu suomalainen tekninen tukkukauppa, joka tarjoaa markkinan johtavien päämiesten työkaluja ja -koneita, sekä ratkaisuja teollisiin koneisiin, generaattoreihin ja rakennuskoneisiin. Lisäksi Machinery tarjoaa sopimuskumppaneidensa tuotteiden kunnossapitoa ja huoltoa sekä asennettuja ratkaisuja.

Alkuperäinen artikkeli